really hate asking this sort of question but so far the manual is failing me
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Guru diezdiazgiant's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    805

    Default really hate asking this sort of question but so far the manual is failing me

    i use serato, bought an x1 earlier and since it came with the 2.5 license i installed it to give it a go. what my problem is, is when i go to set up the timecode by clicking on the decks letter the drop down menu doesnt have the option for "scratch playback" it just gives me the deck types. the manual backs this up and google isnt being fruitful

  2. #2
    Tech Guru diezdiazgiant's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    805

    Default

    going over the way the manual explains the setup guide im also noticing it just doesnt give the option of scratch decks - what the fuck i thought this was a full license?

  3. #3
    Tech Guru SirReal's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    San Fran Bay Area
    Posts
    2,197

    Default

    You have Traktor Pro, not Traktor Scratch Pro.
    "Walking the fine line between Stupidity and Genious" My Soundcloud ---- My Mixcloud
    MBP Retina 2015--TSP 2.10--2xDNSC5000--2xDNSC2900--2xDNSC2000--NI F1--Denon DN-X1700--HDJ2000--Stanton STR8-80--QSC K12's--Crown Amplifier--Urei Monitors

  4. #4
    Tech Guru diezdiazgiant's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    805

    Default

    ah fucking hell i thought they decided to stop doing that multiple version nonsense and it was just TRAKTOR.
    guess ill practice on serato for tonight

  5. #5
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    165

    Default

    They dropped LE and Duo, not the Scratch/Pro divide. You still need a certified audio interface or mixer plugged in to use time code. The software is the same, though.

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Jersey Shore
    Posts
    478

    Default

    kinda like serato scratch live and itch....

  7. #7
    Tech Guru diezdiazgiant's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    805

    Default

    ahhhh, wish NI had licensing the same way serato does as this is the second time ive bought a piece of their hardware and thought "why not give it a try" only to be left with a bad taste in my mouth. bought an audio 4 to use with ableton, but it was used and the previous owner never deregistered the software license, and now this. bought it for serato, figured id give 2.5 a go because why not?. not bashing NI but its been nothing but a pain in the ass everytime i give them a shot

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •