Macbook questions!
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Tech Mentor Jo3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    NW UK
    Posts
    426

    Default Macbook questions!

    Iv been moochin' around the NI forums and noticed a lot of threads about the audio 4/8 cracklin and poppin on the unibodies! Any body on here had this issue? secondly, someone made a comment about to make traktor work properly you need the 'GT' graphics card and not the built in 'M' one?

    Im fairly gutted as I was going to buy an audio 8 and a macbook pro. Can't justify paying 200 pound more for a 'GT' graphics card and especially if its going to crack and pop like my old dell.
    MBPro - UC-33e - Audio 10 - TSP2 - Xone 22 - 1210's - Mackie MR5's

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,547

    Default

    If people were running Traktor Pro on the older white Macbooks then the Nvidia 9400M graphics should be more then enough.

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2009
    Location
    Maryland
    Posts
    322

    Default

    Whoever told you that you need the GT graphics card is a liar.

    Sure, it may run infiintisemally faster, but I can garuntee you won't notice. I'm running Traktor on a netbook (nothing but integrated graphics) and it works fine.
    I'm not good at things, but I like to pretend I am.
    :Project-Segfault:

  4. #4
    Tech Mentor Jo3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    NW UK
    Posts
    426

    Default

    Quote Originally Posted by Segfault View Post
    Whoever told you that you need the GT graphics card is a liar.

    Sure, it may run infiintisemally faster, but I can garuntee you won't notice. I'm running Traktor on a netbook (nothing but integrated graphics) and it works fine.
    something to do with a driver clash with the on-board graphics card and the audio 8
    MBPro - UC-33e - Audio 10 - TSP2 - Xone 22 - 1210's - Mackie MR5's

  5. #5
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2009
    Location
    Maryland
    Posts
    322

    Default

    But the audio 8 is an audio card and not related to graphics. That confuses me.

    I'd call NI customer service to see if they know if anybody reports issues about it, 'cause it seems like a silly thing, but I must admit I don't know enough about drivers and how they work to say for sure that it is a silly thing.
    I'm not good at things, but I like to pretend I am.
    :Project-Segfault:

  6. #6
    Tech Mentor Jo3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    NW UK
    Posts
    426

    Default

    It's all over the NI forums. Serato had an issue with the new unibody aswel but I think serato is fixed.
    MBPro - UC-33e - Audio 10 - TSP2 - Xone 22 - 1210's - Mackie MR5's

  7. #7
    Tech Guru Flaekiface's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Denmark
    Posts
    443

    Default

    Quote Originally Posted by Jo3 View Post
    It's all over the NI forums.
    Link?

  8. #8
    Tech Mentor Jo3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    NW UK
    Posts
    426

    Default

    Not sure how to copy and paste on the iPhone! Go on dj forums then the audio 8 section
    MBPro - UC-33e - Audio 10 - TSP2 - Xone 22 - 1210's - Mackie MR5's

  9. #9
    Tech Mentor Jo3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    NW UK
    Posts
    426
    MBPro - UC-33e - Audio 10 - TSP2 - Xone 22 - 1210's - Mackie MR5's

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •