Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Menifee, ca
    Posts
    33

    Default Recording quality of audio 10

    Hey everyone trying to find out if the recordings from a traktor audio 10 are good. I ordered traktor scratch pro which came with a audio 10. I have yet to get it in the mail. I am wondering if that will suffice to get a good quality recording in to ableton or if I would need another interface like the apogee duet 2 for the actual recording purpose. Any input from the Audio 10 owners out there?

  2. #2
    Moderator keithace's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    3,466

    Default

    try it... and tell us...

    I'm looking at an external/internal recorder...the USB Alesis one has alot of noise...
    You know the west is the best coast
    We got the best beats, we bump the best hoes

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Menifee, ca
    Posts
    33

    Default

    That's the thing I ordered it but I haven't gotten it in the mail yet. I wanted to get some input from any body that already has the audio 10 that way I could get something else for that purpose instead of waiting.

  4. #4
    Moderator keithace's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    3,466

    Default

    patience grasshopper....patience...
    You know the west is the best coast
    We got the best beats, we bump the best hoes

  5. #5
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Menifee, ca
    Posts
    33

    Default

    Lol.... I guess I will have to.

  6. #6
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    14,086

    Default

    The 10 should do fine IMO. I am far from an audiophile though and even think VBR files are fine under certain circumstances.

  7. #7
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Menifee, ca
    Posts
    33

    Default

    That's good to hear....

  8. #8
    Tech Mentor
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    289

    Default

    Got an audio 10 and my recordings sound good to me. I also use it to sample from tts and mp3s to sample with maschine and its totally fine
    I am not a hardcore audiphile either, but it's easily good enough imo.

  9. #9
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Menifee, ca
    Posts
    33

    Default

    Thanks for the input that helps out a lot.

  10. #10
    Tech Guru MaxOne's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    London, UK
    Posts
    2,822

    Default

    Audio 10 is good for recording for sure
    Macbook Pro 15" OS X 10.7.5, TSP 2.6.1, Technics 1200 mkii, X1 mk2, X1, DJM 900, KRK VXT4s, CLICK FOR PICS
    ----------------------------

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •