Quick kontrol s2 question
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    New York
    Posts
    98

    Default Quick kontrol s2 question

    Hey guys I have a Kontrol S2 and I was wondering if I could either map an x1 to be the "missing links between the s2 and s4" such as kontrol over the c&d decks and better effects. If I was able to do this I was wondering what I could do about the crossfader'ing between decks a/b and c/d

  2. #2
    Tech Mentor
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Uk
    Posts
    182

    Default

    Hi buddy, you can mp the x1 as you described, the crossfading, you can assign the the crossfader however you like, map it to some controls on the x1 and crossfade everywhere
    TSP 2, S2, Audio 8, Maschine, 1210's, Launchpad, iPad, Nocturn 25, LPD8

    www.audioj.webs.com S2 users check it out

    www.JigAudio.webs.com Maschine goodness & other stuff

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    New York
    Posts
    98

    Default

    O you use a setup like I could use
    Do you have a DJ app on the IPAD? Does it control the S2/ visa versa?
    If I get a maschine should I save up for the new one? The only reason I would is if the old one didnt come with massive.

    Right now I have a TMA-1 beatport edition an S2 a macbook pro a launchpad

  4. #4
    Tech Mentor dual citizen's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    385

    Default

    Quote Originally Posted by Jack Hoesterey View Post
    If I get a maschine should I save up for the new one? The only reason I would is if the old one didnt come with massive.
    I have the original Maschine and they gave me the free Massive download. I did have to email them to request the code though. As far as I can tell, the only real difference is the pretty lights on the MKII. And about $200.

  5. #5
    Tech Wizard
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    New York
    Posts
    98

    Default

    Do you think I could do the same?

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Uk
    Posts
    182

    Default

    Massive is free to all maschine owners, as you long as the software is registered and activated you get your own copy of massive. Mk1 owners included. I did type in a reply last night but didnt post as it made me look like I didnt want a mk2, id love one, but the mk1 I already have does everything the mk2 does except the colours. Colours wont help my music some talent would. Now if the mk3 includes more talent, Il definitely need to get one
    TSP 2, S2, Audio 8, Maschine, 1210's, Launchpad, iPad, Nocturn 25, LPD8

    www.audioj.webs.com S2 users check it out

    www.JigAudio.webs.com Maschine goodness & other stuff

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •