external loopers
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Fort Collins Colorado
    Posts
    86

    Default external loopers

    Hi everyone I was wondering if anyone here knew of any external loopers that you can put on a return channel of a xone 92 and catch loops on the fly have been looking around with out much luck as I dont want a pedal
    2011 Macbook pro, apc 40, x1, Maschine mikro, Ableton Suite, Traktor Pro

  2. #2
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Newport, Wales
    Posts
    108

    Default

    Cant think of any that aint foot pedals.

    Why dont you use traktors loop recorder? It does exactly as it says on the tin!

    Its a ball ache to setup up with an external mixer but a quick search on youtube will give you loads of tutorials on how to do it.

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Fort Collins Colorado
    Posts
    86

    Default

    I only use traktor for DJ stuff for my live stage oroduction I use ableton and just want to be able to do soe live looping for edits and improve production on stage
    2011 Macbook pro, apc 40, x1, Maschine mikro, Ableton Suite, Traktor Pro

  4. #4
    Über Tech Guru Ed Paris's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    l.e. city / germany
    Posts
    3,969

    Default

    boss loop station is the shit but foot pedal. only thing that comes to my mind would be a kaoss pad
    I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
    FB/Ed Paris
    MC/Ed Paris
    FB/Wallach
    SC/Wallach

  5. #5
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    7,260 ft.
    Posts
    249

    Default

    Doesn't the Pioneer RMX 1000 handle looping, as well?

  6. #6
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New Jersey/New York
    Posts
    744

    Default

    I use the Soundbite XL with my xone 92 works perfectly
    Macbook Pro 13" | XONE 92 | Traktor Scratch Pro 2 | Audio 8 | (2) NI Kontrol X1 | Technics SL-1210 MK2 | Juno 106 | Adam A7x | BOSS DD7 | Soundbite XL Looper | +more

    soundcloud.com/kevinsantos @kevinsantosdj

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Santos10 View Post
    I use the Soundbite XL with my xone 92 works perfectly
    Is the soundbite XL still in production or you have to find it used?
    2 x CDJ 850 | Kontrol S4 | A&H Xone XD-53's | A&H Xone K2 | Kontrol X1 | Kontrol F1 | DJM 900nxs

  8. #8
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Fanta Se, NM
    Posts
    311

  9. #9
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New Jersey/New York
    Posts
    744

    Default

    Quote Originally Posted by firebr4nd View Post
    Is the soundbite XL still in production or you have to find it used?
    deff gotta find it used.. they have a XL and Pro deff recommend looking at ebay in the UK specifically thats where Ive seen the most pop up the guy I bought it from was shipping to the US on ebay but I pmed him and we worked something out and now I have one also recommend checking craigslist thats where a friend of mine grabbed his
    Macbook Pro 13" | XONE 92 | Traktor Scratch Pro 2 | Audio 8 | (2) NI Kontrol X1 | Technics SL-1210 MK2 | Juno 106 | Adam A7x | BOSS DD7 | Soundbite XL Looper | +more

    soundcloud.com/kevinsantos @kevinsantosdj

  10. #10
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,363

    Default

    Ableton Live, y'all.
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •