audio 8 and traktor 2.6?
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    80

    Default audio 8 and traktor 2.6?

    if i bought i used audio 8 and traktor scrathc 1.1 serial would i be able to upgrade to traktor 2.6 and still use the audio 8?

  2. #2
    Tech Mentor
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Uk
    Posts
    182

    Default

    Yes if it comes with traktor scratch 2 you will be fine, make sure the traktor with it is de registered first so you can use it
    TSP 2, S2, Audio 8, Maschine, 1210's, Launchpad, iPad, Nocturn 25, LPD8

    www.audioj.webs.com S2 users check it out

    www.JigAudio.webs.com Maschine goodness & other stuff

  3. #3
    Tech Guru papo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    555

    Default

    The Audio 8 is compatible with 2.6, if that is what you are asking.

  4. #4
    Tech Wizard
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    80

    Default

    so if i have traktor 2.6 and i get an audio 8 they will work together with out me needing to buy the extra upgrade?

  5. #5
    Tech Mentor epikeddie's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    209

    Default

    No
    A&H Xone DB4 l (2) Traktor Kontrol X1 MK2 l Maschine MK2 l Traktor Scratch Pro l Ableton
    Avalon (Hollywood) l Exchange LA (Los Angeles) l DS#ARP LA (Los Angeles) l Undercurrent (San Diego) l Frenzy Afterhours (Los Angeles) l AL Party (Los Angeles) l Spin (San Diego) l Sutra (Orange County) l Monarch (San Francisco)

  6. #6
    Tech Wizard
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    80

    Default

    so i need traktor scratch if i want to use timecode?

  7. #7
    Tech Mentor epikeddie's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    209

    Default

    You need Traktor Scratch 2 which is an upgrade from Traktor Pro 2
    A&H Xone DB4 l (2) Traktor Kontrol X1 MK2 l Maschine MK2 l Traktor Scratch Pro l Ableton
    Avalon (Hollywood) l Exchange LA (Los Angeles) l DS#ARP LA (Los Angeles) l Undercurrent (San Diego) l Frenzy Afterhours (Los Angeles) l AL Party (Los Angeles) l Spin (San Diego) l Sutra (Orange County) l Monarch (San Francisco)

  8. #8
    Tech Wizard
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    80

    Default

    so if i have an audio 8 or s4 it would be the 120 upgrade kit?

  9. #9
    Tech Mentor
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Uk
    Posts
    182

    Default

    Yes, thats what you need. Did the first post always say 1.1? I didnt see that when i replied
    TSP 2, S2, Audio 8, Maschine, 1210's, Launchpad, iPad, Nocturn 25, LPD8

    www.audioj.webs.com S2 users check it out

    www.JigAudio.webs.com Maschine goodness & other stuff

  10. #10
    Tech Mentor
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Nottingham UK
    Posts
    463

    Default

    A Traktor Scratch Pro 1.1 serial will entiltle you to update to 1.2.7 without having to pay any extra.
    To upgrade to TSP 2.6 you'll have to pay for the upgrade from TSP 1 to TSP 2 first.
    Good luck finding it on their website I dunno if it's still available but as a TSP1 owner I bought a software upgrade to TSP2 after they sent me an offer via email.
    If you've not got timecodes already then you can buy the Traktor Scratch (2) software and timecode kit.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •