Kontrol x1 play button issues
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2

    Default Kontrol x1 play button issues

    Hello, people

    I have a problem with one of my Native Instruments Traktor kontrol x1 units. When I press the play button on track deck B it does not react, sometimes I have to press it several times and push down hard for it to respond. I have contacted NI support and they recommend getting the latest updates and i have.

    does anybody have this same issue and if so what is your advice on how to fix it ?

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    994

    Default

    It's clearly a broken hardware issue. Check if it's under warranty with either NI or the retailers (NI usually have a pretty good warranty), if neither, check if you can claim it on any of the insurances you have, which is a slim chance. If not, the only option is to open it up and have a poke around. I'm not familiar with the X1, but I can't remember any major defects with it (like the LPD8's collapsing USB port issue).

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2

    Default Kontrol x1 problem

    Quote Originally Posted by Sambo View Post
    It's clearly a broken hardware issue. Check if it's under warranty with either NI or the retailers (NI usually have a pretty good warranty), if neither, check if you can claim it on any of the insurances you have, which is a slim chance. If not, the only option is to open it up and have a poke around. I'm not familiar with the X1, but I can't remember any major defects with it (like the LPD8's collapsing USB port issue).
    Thanks for your advice, i found my receipt and will be sending it back soon.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •