Question about Rekordbox
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    205

    Default Question about Rekordbox

    I tend to organize my playlists by BPM (ex. 105-109). Is there a way I can have the tracks within my playlists be organized by ascending BPM? So basically my first track on the playlist would be the slowest and the last track the fastest. Any help would be much appreciated!

  2. #2
    Tech Mentor hesitant's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Glasgow, UK
    Posts
    283

    Default

    Quote Originally Posted by bassgoesmeow View Post
    I tend to organize my playlists by BPM (ex. 105-109). Is there a way I can have the tracks within my playlists be organized by ascending BPM? So basically my first track on the playlist would be the slowest and the last track the fastest. Any help would be much appreciated!
    Within the playlist just click on the BPM tab at the top and it will set all tracks within that playlist into BPM order either ascending or descending.
    CDJ2000 x 3 : DJM900 : Novation Remote SL25 : Ableton L8 : Traktor Pro 2

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    205

    Default

    You're too good to me. Thanks, man.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    205

    Default

    Quote Originally Posted by hesitant View Post
    Within the playlist just click on the BPM tab at the top and it will set all tracks within that playlist into BPM order either ascending or descending.
    Wait, I do this. What I meant was when I open the playlist on my CDJs, I want the first track I see to be my slowest and then ascend. Sometimes this happens, sometimes it doesn't. Help lol.

  5. #5
    Tech Mentor hesitant's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Glasgow, UK
    Posts
    283

    Default

    Quote Originally Posted by bassgoesmeow View Post
    Wait, I do this. What I meant was when I open the playlist on my CDJs, I want the first track I see to be my slowest and then ascend. Sometimes this happens, sometimes it doesn't. Help lol.
    If its the cdj2000s just hit the menu button at the top of the player once you've opened your playlist and select BPM.
    CDJ2000 x 3 : DJM900 : Novation Remote SL25 : Ableton L8 : Traktor Pro 2

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    205

    Default

    Definitely not 2000s. Anyone else? Bump.

  7. #7
    Tech Mentor hesitant's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Glasgow, UK
    Posts
    283

    Default

    Quote Originally Posted by bassgoesmeow View Post
    Definitely not 2000s. Anyone else? Bump.
    Well rather than letting thread troll on it would be a good idea to let people know which cdj you are referring to. If it is a cdj compatible with recordbox then it's the same procedure I mentioned above.
    CDJ2000 x 3 : DJM900 : Novation Remote SL25 : Ableton L8 : Traktor Pro 2

  8. #8
    Tech Guru DJ SB's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Los Angeles
    Posts
    773

    Default

    Quote Originally Posted by hesitant View Post
    Well rather than letting thread troll on it would be a good idea to let people know which cdj you are referring to. If it is a cdj compatible with recordbox then it's the same procedure I mentioned above.
    +1. Seriously.

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    205

    Default

    Sorry about that. 350s.

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    205

    Default

    Anyone?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •