Switching traktor from pc to mac
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Guru JonathanBlake's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Johannesburg, South Africa
    Posts
    2,610

    Default Switching traktor from pc to mac

    Apologies in advance for asking a question that I am sure has been asked before, but I am unable to log into the NI Forums. If I switch from PC to Mac, do I:
    - download the Mac software onto my machine & activate with existing key
    - need to deactivate existing software on my PC
    Thanks.
    356 reasons why

  2. #2
    Tech Guru sarasin's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Cape Town
    Posts
    4,925

    Default

    No need to deactivate dude.

    Just open the Mac...login to NI and download the update.

    You will need to do a base install first.
    So best use your Traktor Disk and install that on the mac.

    Register it as per usual. No need to deactivate anything.

    Then install the update.

    If I was in JHB....I would come help you bru.
    APC80:STR8-100's+Ortofon Concorde Scratch\Electro:ButterRugz:TSP2-NI Audio4DJ:Xone22+Innofader:MacBook Pro 15"
    www.soundcloud.com/djsarasin
    www.youtube.com/adriansarasin

  3. #3
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    Most people don't need to deactivate, but J. Blake probably needs to. If not he'll wake up in the middle of the night with cold sweats knowing there's a step that's not been done. You can also DL the Mac demo and plug your serial number into it. You can find your serial number in Service Center.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  4. #4
    Tech Guru sarasin's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Cape Town
    Posts
    4,925

    Default

    LOL!

    The OCD!

    Yeah...but you need a base install before running the update....not so?

    Chatted to him on FB and he has a 2.6 installer.
    APC80:STR8-100's+Ortofon Concorde Scratch\Electro:ButterRugz:TSP2-NI Audio4DJ:Xone22+Innofader:MacBook Pro 15"
    www.soundcloud.com/djsarasin
    www.youtube.com/adriansarasin

  5. #5
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    8,957

    Default

    The Demo is the base install.
    Then just grab the update from Service Centre.

  6. #6
    Tech Mentor
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Toronto
    Posts
    361

    Default

    All I did was put the CD into my MBP and install away, I still have Traktor on my PC as well. The hardest part was importing all my music and playlists and that was easy too.

  7. #7
    Tech Guru sarasin's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Cape Town
    Posts
    4,925

    Default

    Quote Originally Posted by Karlos Santos View Post
    The Demo is the base install.
    Then just grab the update from Service Centre.
    Of course....

    Doh!
    APC80:STR8-100's+Ortofon Concorde Scratch\Electro:ButterRugz:TSP2-NI Audio4DJ:Xone22+Innofader:MacBook Pro 15"
    www.soundcloud.com/djsarasin
    www.youtube.com/adriansarasin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •