Camelot Wheel using Traktor's new "Open Key" notation - Page 2
Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 11 to 20 of 46
  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1

    Default

    Thanks for the conversion chart, this is exactly what I was looking for!

  2. #12
    Tech Mentor 0Notice's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    478

    Default

    Smooth.
    Mapping Enthusiast
    S4 | X1 | F1 | MF3D

  3. #13
    Tech Mentor AtgAni's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    135

    Default

    i really cant get it working, when i analyse a track it doesnt write any info

  4. #14
    Tech Convert
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    16

    Default

    Thanks a ton!

  5. #15
    Tech Convert
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    16

    Default

    Awesome! It looks like there may be two typos though - the smaller "1d" and "2d" should be "1m" and "2m," right?

  6. #16
    Tech Student
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3

    Default

    Thanks for the new chart, i was looking something like this! Thanks!

  7. #17
    Tech Mentor sicnarf033's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    California, USA
    Posts
    212

    Default

    Quote Originally Posted by efekoo View Post
    Hello Robert,

    This thread was the reason why I registered to DjTechTools.

    I thank you deeply for the image you created.

    Also, a friend of mine enhanced the image for all Traktor lovers to use it.

    Thank you sincerely,

    Attachment 16063
    There is an error with the inner circle for keys A & E. they are showing 1d and 2d when it should be 1m and 2m.

  8. #18
    Newbie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1

    Default

    wulfman did u make a new wheel?

  9. #19
    Tech Guru paulmac's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Warrington U.K
    Posts
    928

    Default

    so basically, on the camelot wheel it says 1a, 1b, 2a, 2b and says like you can mix 2a with 3a or 1a etc its just the same for traktor but its 1m, 1d, 2m, 2d etc so 3m will go with 2m, or 4m etc?
    MacBook Pro 17" | 1 x Kontrol S4 | 2 x Technics 1210mk2 | Ortofon Elektro's | TSP | Facebook Soundcloud Mixcloud

  10. #20
    Tech Wizard Josie's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    NYC
    Posts
    34

    Default

    Hey Robert and efekoo , thanks way cool! Here's a little fix on the typo OpenKeysTraktor.jpg .Cheers

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •