Gig in TWO HOURS...help.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1

    Default Gig in TWO HOURS...help.

    So I use Traktor Scratch Pro 2(With an Audio 6).... But tonight I'll be spinning on CDJ 1000s and a Rane sixty one.

    Will Traktor Scratch Pro 2 work?

    Urgent responses needed.
    Quote Originally Posted by teambama View Post
    Check out what paris hilton is doing. You can learn a few things from her. She just started out as well....

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    994

    Default

    Quote Originally Posted by DJKyleHughes View Post
    So I use Traktor Scratch Pro 2(With an Audio 6).... But tonight I'll be spinning on CDJ 1000s and a Rane sixty one.

    Will Traktor Scratch Pro 2 work?

    Urgent responses needed.
    Of course. You put the timecode discs into the CDJs, run the signal to the Audio 6 ins, then the outs to the respective mixer channel. That's practically all the audio 6 does, anyway. Why would you gig with gear you don't understand?
    Kontrol S4Senn HD 25-1Kontrol F1

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Oakville/Guelph, CANADA
    Posts
    46

    Default

    I believe you will need the traktor timecode cd's, not 100% though

  4. #4
    Tech Guru papo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    555

    Default

    yes. do you have Traktor timcecode cd's?

  5. #5
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    Why wouldn't it work? You have CD players, a Traktor sound card, a mixer.

    I assume you have a laptop and timecode CDs too?
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  6. #6
    RGAS Guru Xonetacular's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    South Florida
    Posts
    4,027

    Default

    Yes- TSP with an A6 will work with any CDJs and mixer.


  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by makar1 View Post
    Why wouldn't it work? You have CD players, a Traktor sound card, a mixer.

    I assume you have a laptop and timecode CDs too?
    I have everything, but someone told me that the soundcard in the sixty one would cancel out my audio 6 for some reason. Thanks guys.
    Quote Originally Posted by teambama View Post
    Check out what paris hilton is doing. You can learn a few things from her. She just started out as well....

  8. #8
    Tech Guru
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Boston/Worcester
    Posts
    1,067

    Default

    Quote Originally Posted by DJKyleHughes View Post
    I have everything, but someone told me that the soundcard in the sixty one would cancel out my audio 6 for some reason. Thanks guys.
    Not true. All great gear though, should be a fun gig. Just plug in Deck A into Analog 1 or 2 and Deck B into Analog 3 or 4 and selct the corresponding channels for each deck with the selector knob on the face of the mixer located all the way on the top.

  9. #9
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    994

    Default

    Whoever told you that the sound card would cancel it out needs a slap for not understanding time code.
    Kontrol S4Senn HD 25-1Kontrol F1

  10. #10
    Tech Guru
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Desert Hot Springs, CA
    Posts
    763

    Default

    Quote Originally Posted by Sambo View Post
    Whoever told you that the sound card would cancel it out needs a slap for not understanding time code.
    I volunteer myself.
    Hardware: Akai Max49, Maschine, Equator D5 monitors, Saffire Pro 14
    Software: Logic, Maschine
    My Neighbors Listen to House Music.. Because They Have To.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •