Traktor, When beatmasher is on, the volume decreases. This normal?
Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    Default Traktor, When beatmasher is on, the volume decreases. This normal?

    When I turn on/off beat masher the volume significantly changes. Even with dry/wet turned all the way to dry. This normal? Its very disruptive. Anyway to get rid of that?

    With beatmasher on the volume goes down.

    Thank You

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Boston/Worcester
    Posts
    1,067

    Default

    I never use beatmasher but I just tried it and didnt notice anything. Have you tried using it with just your mouse or touchpad to see if it you get the same results?

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by manchild View Post
    I never use beatmasher but I just tried it and didnt notice anything. Have you tried using it with just your mouse or touchpad to see if it you get the same results?
    I have not tried with my keyboard and mouse. I have been using my S4. I will give that a try.

  4. #4
    Tech Guru
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Boston/Worcester
    Posts
    1,067

    Default

    I noticed when I would update Traktor, sometimes my X1 mapping would get messed up. One time it was doing something simialar to what you desrcibed.

  5. #5

    Default

    Is a pain, because playing live I wouldn't want to use my effects because clicking it on/off changes the volume a lot. Very noticeable. Any idea how you fixed it?

  6. #6
    Tech Guru
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Boston/Worcester
    Posts
    1,067

    Default

    Quote Originally Posted by ClrCreekRdr View Post
    Is a pain, because playing live I wouldn't want to use my effects because clicking it on/off changes the volume a lot. Very noticeable. Any idea how you fixed it?
    Mine was particular to my custom mapping that changed sometimes on certain updates......just thought it was worth a shot to try and rule out that possibility

  7. #7

    Default

    I've noticed that too with the BM, but seems to have solved itself..
    Can't help on that man.
    Latest Production: https://soundcloud.com/pjetrovmusic/techhouse-project-1
    - F1 - F1 - CME UF6 - Maschine Mikro -

  8. #8
    Tech Guru
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Boston/Worcester
    Posts
    1,067

    Default

    I forgot, I'm still using 2.6.0. Could be bug in 2.6.1, if you're up to date w/ updates

  9. #9
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    Can't recreate this problem on 2.6.1 here.
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •