VCI 100 se big time help needed.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Tech Wizard Rastey's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Bristol UK
    Posts
    60

    Default VCI 100 se big time help needed.

    Hi, this maybe a really stupid question... but i've just bought a vestax vci 100se off ebay! How can i tell if it is an SE version. There is no badge on unit it's in Black??

    Thanks Rastey

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    Post an image of the controller?
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  3. #3
    Tech Mentor fitzyp's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    349

    Default

    Quote Originally Posted by makar1 View Post
    Post an image of the controller?
    this
    Macbook Pro : Traktor Pro 2 : VCI 400SE : Maschine : Midifighter Classic : Akai MPKmini : Akai MPD16 custom : Komplete Audio 6 : VCI 100SE Arcade #87/100 : Check out my mixes at http://soundcloud.com/2089a-d

  4. #4
    Tech Wizard Rastey's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Bristol UK
    Posts
    60

    Default

    083.jpg084.jpg What do you think??

  5. #5
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    Looks like a regular black VCI 100. This is what the SE looks like:
    http://www.djtechtools.com/store_html/

    Have you checked the firmware version? That's what really matters in the end.
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  6. #6
    Tech Wizard Rastey's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Bristol UK
    Posts
    60

    Default

    Quote Originally Posted by makar1 View Post
    Looks like a regular black VCI 100. This is what the SE looks like:
    http://www.djtechtools.com/store_html/

    Have you checked the firmware version? That's what really matters in the end.
    How do you check firmware?

    Thx

  7. #7
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  8. #8
    Tech Mentor fitzyp's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    349

    Default

    yah thats not the vci100se. That is just the black edition vestax came out with. You can make it look like an SE though. Not sure if the djtt store still stocks the overlays or firmware upgrade kits. Definitely get some chroma caps on that thing though, made mine 100 times better
    Macbook Pro : Traktor Pro 2 : VCI 400SE : Maschine : Midifighter Classic : Akai MPKmini : Akai MPD16 custom : Komplete Audio 6 : VCI 100SE Arcade #87/100 : Check out my mixes at http://soundcloud.com/2089a-d

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •