Get rid of my TTM56 for a Z2?
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Tech Guru papo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    555

    Default Get rid of my TTM56 for a Z2?

    So right now, I have a Rane TTM56 and Audio 8 and X1 that I use for my DVS system. I am considering buying a Z2 and getting rid of the TTM56 to simplify the setup. (Won't need to connect Audio 8 or X1. Less wires and less clutter.)

    I like the fact that it has the cuepoints and remix slots available right on the mixer.

    I know the Rane 56 is way better built quality wise and their customer support is second-to-none, based on my experience with them.

    Now the questions is, am I dumb for wanting to do this, or is it decent trade-off?
    Last edited by papo; 05-21-2013 at 02:46 PM.

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,019

    Default

    Bro, I'd do it. It's not like you are cutting every day and practicig for your next DMC championship. This is your home set up right? So your mixer doesn't get transported and banged around? I'd get the Z2, you'll enjoy a new piece of gear with flashing lights and cool buttons. A TTM-56 will always be listed at a decent price on eBay if you ever need a tested battle mixer.

    Plus you still have the Audio 8 and X1 handy if you need to set up and play on a club set up somewhere.

    When you get it let me know so I can check it out.
    SSL - DJM 800 - Technic 1200's - X1 - ITCH - NS6 - VCI-300

  3. #3

    Default

    Yeah, Bro. Bro, we'are all from Miami, Bro. Let's BRO IT OUT!

  4. #4
    Tech Guru papo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    555

    Default

    Quote Originally Posted by haze324 View Post
    Bro, I'd do it. It's not like you are cutting every day and practicig for your next DMC championship. This is your home set up right? So your mixer doesn't get transported and banged around? I'd get the Z2, you'll enjoy a new piece of gear with flashing lights and cool buttons. A TTM-56 will always be listed at a decent price on eBay if you ever need a tested battle mixer.

    Plus you still have the Audio 8 and X1 handy if you need to set up and play on a club set up somewhere.

    When you get it let me know so I can check it out.
    yea. it's my home setup.

    i'll def be keeping the audio 8 and x1 for that exact reason.

    Quote Originally Posted by bieberatemytaco View Post
    Yeah, Bro. Bro, we'are all from Miami, Bro. Let's BRO IT OUT!
    where in Miami do you live?

  5. #5
    Tech Guru DJ SB's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Los Angeles
    Posts
    773

    Default

    Yeah bro do it for sure bro. I'm going to do the same with my 909. Not sure if I want a Z2 or should wait (save) and get a 900. I'm tired of unplugging my audio 6 every time I play out on TTs.

  6. #6
    Tech Guru papo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    555

    Default

    Quote Originally Posted by DJ SB View Post
    Yeah bro do it for sure bro. I'm going to do the same with my 909. Not sure if I want a Z2 or should wait (save) and get a 900. I'm tired of unplugging my audio 6 every time I play out on TTs.
    I eventually want to get the 900, but don't want to put out that much money right now.

  7. #7

    Default

    The Grove. Work in Brickell.

  8. #8

    Default

    miami here to bro. souths beach bro.

  9. #9
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,019

    Default

    Quote Originally Posted by loverocket View Post
    souths beach bro.
    South Beach.
    Enjoy this upcoming weekend!!!!

    ouch :O
    SSL - DJM 800 - Technic 1200's - X1 - ITCH - NS6 - VCI-300

  10. #10

    Default

    BTW this is the only mixer I would buy new:xone_S2_frontRotary.jpg

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •