Standard Mix Deck USB MIDI problems.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Delaware
    Posts
    189

    Default Standard Mix Deck USB MIDI problems.

    When I plug in my mix deck, and switch a deck to USB mode and my audio source to 'PC'. When I do this, I get an extremely loud ticking sound over whatever music I'm playing. Its SO loud, the music itself from Serato DJ Intro is almost inaudible. I was wondering what the problem is. I've tried uninstalling the drivers, and the software and then reinstalling them. I just can't figure it out.

  2. #2
    Tech Guru VanGogo's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    L.A. (lower Alabama)
    Posts
    1,918

    Default

    If you are using Traktor you may have the metronome on. At the top left beside the Fx unit there is a metronome symbol. Click it and see if "tick" (I think that's what it says) the button on the left is on.

    Not sure about Serato, but I would bet it has a metronome also, so check your manual.

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Delaware
    Posts
    189

    Default

    def not a metronome, its more of a static ticking

  4. #4
    Tech Guru VanGogo's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    L.A. (lower Alabama)
    Posts
    1,918

    Default

    Ah, sorry then. I'm useless in this matter.

    Week ends are slow around here, hopefully some one familiar with your set up will come to the rescue soon.
    Last edited by VanGogo; 06-23-2013 at 12:04 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •