Z2 --> firmware 42 --> traktor dj iPad app
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Guru DjLiquitATL's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Chatt-town, TN
    Posts
    913

    Default Z2 --> firmware 42 --> traktor dj iPad app

    I was hoping to be able to use cable USB adapter to run tpipad app like a z1... Unfortunately doesn't work. So what changed with the new version of firmware?

    I'm sure it will work externally but it would be awesome if the midi features worked too
    --> (2) Technics 1200 mk2, (1) Technics 1200 m3d, (1) Technics 1200 mk5, Pioneer DJM-S9, Rokit 5 Monitors, BX8 Monitor, TSP2, SDJ, DJP4M (DjProForMac), 2015 Macbook Pro (Quad Core i7 2.5ghz, 16GB RAM, 2GB AMD-R9, 1GB SSD) <--

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    The Z2 can be used as a TDJ sound card using the CCK, but not as a MIDI controller afaik.
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  3. #3
    Tech Guru DjLiquitATL's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Chatt-town, TN
    Posts
    913

    Default

    Cck???
    --> (2) Technics 1200 mk2, (1) Technics 1200 m3d, (1) Technics 1200 mk5, Pioneer DJM-S9, Rokit 5 Monitors, BX8 Monitor, TSP2, SDJ, DJP4M (DjProForMac), 2015 Macbook Pro (Quad Core i7 2.5ghz, 16GB RAM, 2GB AMD-R9, 1GB SSD) <--

  4. #4
    Tech Guru MYE's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Australia
    Posts
    617

    Default

    Quote Originally Posted by DjLiquitATL View Post
    Cck???
    camera connection kit
    Techno Producer and Dj//Upcoming releases on Discovery Records and other labels//Australia//https://soundcloud.com/mrmye

  5. #5
    Tech Guru DjLiquitATL's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Chatt-town, TN
    Posts
    913

    Default

    I have the kit but its pointless. It would be better to run the rca's directly into the mixer externally so you have controls over eqs and crossfader... Cck kit only allows master out with no external controls
    --> (2) Technics 1200 mk2, (1) Technics 1200 m3d, (1) Technics 1200 mk5, Pioneer DJM-S9, Rokit 5 Monitors, BX8 Monitor, TSP2, SDJ, DJP4M (DjProForMac), 2015 Macbook Pro (Quad Core i7 2.5ghz, 16GB RAM, 2GB AMD-R9, 1GB SSD) <--

  6. #6
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    8,957

    Default

    Quote Originally Posted by DjLiquitATL View Post
    It would be better to run the rca's directly into the mixer
    What RCA's and from where ?

    You need the CCK to get audio output from the iPad in external mixing mode (or any mode).
    The only other way is to use a Griffin cable from the headphone jack.

  7. #7
    Tech Guru DjLiquitATL's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Chatt-town, TN
    Posts
    913

    Default

    Quote Originally Posted by Karlos Santos View Post
    What RCA's and from where ?

    You need the CCK to get audio output from the iPad in external mixing mode (or any mode).
    The only other way is to use a Griffin cable from the headphone jack.
    Griffin type splitter to rcas... Doesn't matter now. I was just testing stuff out. I use iTunes and not traktor dj for "dinner" music. I just thought it would be nice to have a more portable system ifs wanted it BUT I always drg out the 1200s to every gig.
    --> (2) Technics 1200 mk2, (1) Technics 1200 m3d, (1) Technics 1200 mk5, Pioneer DJM-S9, Rokit 5 Monitors, BX8 Monitor, TSP2, SDJ, DJP4M (DjProForMac), 2015 Macbook Pro (Quad Core i7 2.5ghz, 16GB RAM, 2GB AMD-R9, 1GB SSD) <--

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •