Cdj 2000 & traktor ( setting beat grid ? )
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    37

    Default Cdj 2000 & traktor ( setting beat grid ? )

    Hello all

    is it possible to map my CDJ 2000 to set the beat grid in TRAKTOR ?

    i wanted to buy an X1 to do this but if i can do it with my CDJ's then id rather save the cash and space

    Thanks

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    552

    Default

    I don't know about CDJ2000, but you can do it with only your mouse.

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    37

    Default

    Yes i know a primitive way of clicking like mad maybe im not doing it rite but i know using the jog of the S3 and S4 there is a easy way to set and view the wave form..
    Quote Originally Posted by DISaS73R View Post
    I don't know about CDJ2000, but you can do it with only your mouse.

  4. #4
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    You can map some of the buttons and knobs to whatever function you like.
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  5. #5
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    37

    Default

    Can i use the JOG WHEEL in the mapping ?
    Quote Originally Posted by makar1 View Post
    You can map some of the buttons and knobs to whatever function you like.

  6. #6
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    You can't map the jog wheel in HID mode unfortunately.
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  7. #7
    Tech Wizard
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    37

    Default

    i guess i could just use the coded rotary knob ( the browser knob ) to adjust the beat grid back & forth ?
    Quote Originally Posted by makar1 View Post
    You can't map the jog wheel in HID mode unfortunately.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •