Chroma Caps: Why no 180 option?
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Tech Wizard Bruiser Smith's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Denver, CO
    Posts
    85

    Default Chroma Caps: Why no 180 option?

    Seeing as how the DJTT Chroma Caps fit some brands but the indicator is off by 180 degrees, I was wondering what's preventing the store from ordering batches with a 180 offset to be able to use the caps on Denon, A&H, & Pioneer gear? It seems since the molds for the rubber top and the plastic support are already done, and just need to be flipped. I'd love to swap out the knobs on my MC-6000.

    Granted, I'm no expert in industrial product design. Just seems like a large part of the DJTT community is left out of the Chroma Cap goodness.

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,428

    Default

    Both Pioneer and A&H mixers use the new 90 degree knobs, as do many of their controllers. So is there really much market for 180s?
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    370

    Default

    Would really love it if they would make some knobs for the DD-T1 as well. Wouldn't even mind paying double for it...

  4. #4
    Tech Mentor
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    496

    Default

    I'm still waiting for Chroma Caps without the indicator lines on them.

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by Tha Gooch View Post
    I'm still waiting for Chroma Caps without the indicator lines on them.
    this.
    Pioneer XDJ-RX//Rekordbox & Ableton Push 1//Ableton 9 Suite
    15" MacBook Pro 2017//Quad Core i7 @ 3.1GHz//16GB RAM//1TB SSD//AMD 560 4GB GPU

  6. #6
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    7,330

    Default

    I'm sure that my old BCD3000 will love this new knobs

  7. #7
    Tech Mentor lingk's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Detroit
    Posts
    137

    Default

    What makes me sad is they don't make any desktop mixer style fades. So I buy camps for k2 but not fades.

  8. #8
    Tech Guru kooper1980's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    2,289

    Default

    Quote Originally Posted by Student View Post
    Would really love it if they would make some knobs for the DD-T1 as well. Wouldn't even mind paying double for it...
    Agreed 100%
    MacBook Pro, HD25's, Midi-Fighter Classic, Pioneer DDJ-RX , Rekordbox

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •