VCI Mod Shop - Get your VCI 100 - Arcaded!
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK, Lincolnshire
    Posts
    132

    Default VCI Mod Shop - Get your VCI 100 - Arcaded!

    This is just a quick post to find out how any people are in need of, and would be willing pay to have arcade buttons added to the VCI 100

    (how the process would work - From what I've thought so far) (UK Based)

    You send your VCI via courier
    We add the arcade Buttons & Kit from DJTT
    Then send it back to you via courier

    One variable may be that you send the vci with the overlay & Buttons from DJTT (we supply wiring kit).

    What I want to know to is:

    1) How many are after a service like this?
    2) How much you'd be will to pay?

    I'm thinking around 60 including sending it back to you via courrier.
    (this doesn't include arcade buttons & overlay).

  2. #2
    Tech Student
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    1

    Default

    I might be interested in this. I was thinking of modding mine but cutting the holes sounds like the tricky part to do well.

    A couple of questions.

    What are you using to cut the holes - is it precision?
    Could you include a firmware upgrade to 1.3?
    What would the turn-around time be?

    Also thinking the unthinkable, what happens if it goes wrong?

  3. #3
    Tech Guru Quenepas's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    702

    Default

    I would be very interested if you were in the US of A.
    Erase. Stop. Start.

  4. #4
    Tech Mentor
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    393

    Default

    Same here if you were in the US and i'd pay about 150$

  5. #5
    Tech Mentor
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK, Lincolnshire
    Posts
    132

    Default

    Sorry lads, wish I could help.

  6. #6
    Tech Mentor Bodega Brad's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    339

    Default

    I might be able to help with this in the USA. Don't want to hijack your post tho or take away from DJTT store. Anyone can PM me with questions. I'm in NYC.

  7. #7

    Default

    I would be interested, although it is a risk without seeing your work. What can you give in the way of peace of mind/guarentee?

  8. #8
    Tech Mentor Bodega Brad's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    339

    Default

    http://www.djtechtools.com/forum/sho...2706#post72706
    has some pics of my work(at the bottom). I can cut the holes by hand(my machine shop buddy is very busy) and solder your buttons for ya. I have the 1.3FW too if needed. Let me know if you need help!
    Last edited by Bodega Brad; 10-20-2009 at 05:43 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •