Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Tech Guru
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lincoln
    Posts
    712

    Default Is NI service center down?

    I have googled but no luck.

    On all of my computers I cannot login to NI service center get a failed to connect to internet error.

    When I try to login to there website it is rejecting my account. I have a gig in 2 days and will be screwed if I cant download tractor Scratch on my laptop

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,424

    Default

    Getting the same error here. You could call NI support if you need them to activate Traktor manually.
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    London
    Posts
    40

    Default

    Quote Originally Posted by makar1 View Post
    Getting the same error here. You could call NI support if you need them to activate Traktor manually.
    why haven't they resolved this problem yet...


  4. #4
    Tech Wizard Bostad's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    29

    Default Native Instruments service center down?

    Hi,

    Anyone experiencing the same problem?
    I can't login at the site either.
    Nor on cellphone, so I guess it's an internal problem.

    Cheers.

  5. #5
    Tech Wizard
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    London
    Posts
    40

    Default

    Quote Originally Posted by Bostad View Post
    Hi,

    Anyone experiencing the same problem?
    I can't login at the site either.
    Nor on cellphone, so I guess it's an internal problem.

    Cheers.
    same here, terrible service.

  6. #6
    Tech Guru Kwal's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Chicago
    Posts
    1,601

    Default

    Quote Originally Posted by Cryki View Post
    why haven't they resolved this problem yet...

    They should have called you to fix it since it's so simple.
    2x CDJ 800mk2 // Pio EFX1000 // A&H Xone: 22 // Kontrol X1 // M-Audio BX5 Studio Monitors // 2011 Macbook // NI Audio 10 w/ TSP 2.6.2 // Stanton Uberstand // Pioneer HDJ 500-K // Novation LaunchkeyMini // Ableton Live 9

  7. #7
    Tech Guru ImNotDedYet's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Denver, CO
    Posts
    981

    Default

    Mine's up.

    But I took a blue pill this morning...
    2 x Technics 1210 MKII, Pioneer-DJM 900 Nexus, Traktor Scratch Pro, NI F1,
    Ableton Live 9 Suite, Akai MAX 49, Ableton Push, Moog Sub37, Kog MS-20 Mini, Komplete 9, Diva, Zebra2, FabFilter *

  8. #8
    Tech Guru
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    York, UK
    Posts
    3,424

    Default

    It's back up for me now too.
    VCM100 / X1 / DJM250 / DJM900 / CDJ2000s / Maschine / Audio2+4 / 2i4 / HS8s / TSP 2.6.8
    Macbook Air i7-3667U+8GB 10.9 / Win7x64 i5-3570k+24GB


  9. #9
    Tech Wizard
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    London
    Posts
    40

    Default

    Quote Originally Posted by ImNotDedYet View Post
    Mine's up.

    But I took a blue pill this morning...
    lol yeah mine is working now.

    at least it took them nearly a day

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •