Tacktor pro
Results 1 to 8 of 8

Thread: Tacktor pro

  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Default Tacktor pro

    Hi i have a small problem with my traktor pro software am running it on win xp. the problem am having when i run it is it seems to freeze when ever i load a track while's playing then i can't do anything does anyone have that same problem? id like to help please.

  2. #2

    Default

    is it cracked copy?
    What spec laptop are you running?
    What controller and sound card are you using?
    M I S T E R M O L E Y M O L E
    part of the digital revolution

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Default

    yes am using a cracked copy at the moment as a trial. i have tryed it on both laptop & computer
    laptop spec: hp pavillion zv6000
    winxp home spc 3
    DDR 1 GB
    &pc intel Q6700 2.6ghz

  4. #4
    Retired DJTT Moderator DvlsAdvct's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New Jersey/NYC
    Posts
    4,826

    Default

    everything we say can be wrong because you're using a cracked copy, and I am hesitant to help, being that it is cracked and can have a whole host of issues.

    regardless, are you using an external sound card? what latency settings do you have?
    It's the FAQ. Read it.

    My Mixes, Mashups and Rants

    Divided we stand
    United we fall

  5. #5
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Default Reply

    am not ueing a external card am using my CDJ 400s as the sound card you see am only using the crack version to try the software but i have order the package but am kinda worryed that ill have the same problem when is comes

  6. #6
    Tech Guru lethal_pizzle's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Maida Vegas, London
    Posts
    2,814

    Default

    I've heard that microwaving your laptop for 1-2 minutes at 50% can help*


    *do not microwave your laptop
    DJTT Nu Disco Mix Train Vol 1
    beats and balearic bobs in north-west london
    iTunes podcast
    soundcloud

  7. #7
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    8,957

    Default

    Quote Originally Posted by DJ SUB View Post
    am not ueing a external card am using my CDJ 400s as the sound card you see am only using the crack version to try the software but i have order the package but am kinda worryed that ill have the same problem when is comes
    Seriously mate, i aint gonna preach. The cracked (and hacked for soundcard use) version is piss poor.
    I know this because its been tested and its got more holes than Swiss Cheese.

    You wont have the same issue with the legit version. (you might have a bunch of other issues Lol)

    Also you need more RAM . 1gb is not enough. You realistically need 2gb.

    Karlos

  8. #8
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Default

    thanks mate

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •