VCI100 & USB hubs not compatible?
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2011
    Location
    Mannheim / Germany
    Posts
    299

    Default VCI100 & USB hubs not compatible?

    Hey folks,
    Im still loving my VCI100 (MK1 FW1.4) but it drives me mad because always I connect it to an USB hub with another midi controller (nanopad2), it disconnects suddenly. To be more specific: The complete USB hubs disconnects! The hub is powered and only the nanopad2 and the VCI100 are plugged in. So it should have enough energy for both controllers. But after some time, the controllers do not respond anymore. I checked the hub and found out, it works properly with the nanopad2 and other devices plugged into it. But whenever I plug the VCI into it, the hub disconnects after some time.
    Do you have same experiences about the VCI? Isnt it playing nice with USB hubs at all?
    MacBookPro 11,1 | i5 2,4GHz | 16 GB RAM | 256 GB SSD
    MacOSX 10.11 | TraktorPro 2.10
    VCI-100 SE FW 1.4 | Traktor Audio2 MK1 FW 2.8.0

  2. #2
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2011
    Location
    Mannheim / Germany
    Posts
    299

    Default

    i bought a new hub. -> works.

    thread can be deleted.

    im sorry for your inconvenience.
    MacBookPro 11,1 | i5 2,4GHz | 16 GB RAM | 256 GB SSD
    MacOSX 10.11 | TraktorPro 2.10
    VCI-100 SE FW 1.4 | Traktor Audio2 MK1 FW 2.8.0

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •