Pio DDJ-SP1 - 139!!!
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,328

    Default Pio DDJ-SP1 - 139!!!

    Check it out:

    https://www.decks.co.uk/products/dj-...fu6wtaodg3qa8w

    I've been considering buying one of these for a while - 139 is a bargain.

    But, the more I think about it, I honestly think this will be a step backwards from my ZOMO MC-1000 + Dicers...

    Just thought I'd share in case anyone is on the look out for the SP1 on th echeap...
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  2. #2
    Tech Mentor JayRuss's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Weston-super-Mare, UK
    Posts
    191

    Default

    Seriously considering this to replace my x1, as it can control deck 3 and 4 aswell hmm....
    Parts
    Technics 1210//CDJ400//DDM4000//X1//Audio 10//MBP 15" Mid 2012

  3. #3
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,328

    Default

    I've looked at the X1 too. I think if my MC-1000 died, I'd go for an X1 above the SP1...

    Can't the X1 control all 4 decks?
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  4. #4
    Tech Mentor JayRuss's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Weston-super-Mare, UK
    Posts
    191

    Default

    It most probably could with a decent midi map, but i havnt found one that replicates the default x1 mapping but just adds a button to switch between decks 1-2 & 3-4,

    Edit:

    The button grid also looks like it would perform alot better than the x1 cue buttons as they are pretty small on the x1
    Parts
    Technics 1210//CDJ400//DDM4000//X1//Audio 10//MBP 15" Mid 2012

  5. #5
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,328

    Default

    That is shocking. I'll never buy an X1.
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  6. #6
    Tech Guru Kwal's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Chicago
    Posts
    3,066

    Default

    I would stick with my X1.. Slim, cool carrying case as well lol. Plus the cue buttons are small but not that small you're a dj you should have button mashing on lock by now.

  7. #7
    Tech Mentor sicnarf033's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    California, USA
    Posts
    212

    Default

    sweet i have been considering this. i think it is a great alternative to dicers as well (a bit more expensive, but nice look)

    you can see p-money has it in his set-up.
    Last edited by sicnarf033; 01-07-2015 at 09:35 AM.
    DJ: Pioneer DDJ-SX // Sennheiser HD 8 DJ
    Production: Macbook 15" // Ableton // M-Audio Oxygen 49 MIDI Keyboard // KRK Rokit 5 x2
    Soundcloud ii My Setup

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •