Trakor
Results 1 to 10 of 10

Thread: Trakor

  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Default Trakor

    Hey just got traktor & after a while of setting it up am getting a amber light when i switch to control cd/line it's not a solid green any ideas why that may be? here is a photo of the problem i got
    Last edited by DJ SUB; 11-06-2009 at 04:18 AM.

  2. #2
    Retired DJTT Moderator DvlsAdvct's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New Jersey/NYC
    Posts
    4,826

    Default

    Please elaborate. Where is this light coming on?
    It's the FAQ. Read it.

    My Mixes, Mashups and Rants

    Divided we stand
    United we fall

  3. #3
    Tech Guru BradCee's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Amazingstoke, UK
    Posts
    4,435

    Default

    amber light... then green.... and he lives in london....?

    is there ever a red light at the start of this sequence? if so, is it a traffic light?
    j/k

    post up some screen shots and such, that'll help

    Win 7 / 2x Reloop Contour / Numark M6 /Traktor Pro 2.5
    SoundCloud

  4. #4
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Default

    lol i posted a photo on the comment thanks

  5. #5
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Default Reply

    [QUOTE=BradCee;77024]amber light... then green.... and he lives in london....?

    is there ever a red light at the start of this sequence? if so, is it a traffic light?
    j/k

    post up some screen shots and such, that'll help[/QUOT

    here is a photo.

  6. #6
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Default

    Quote Originally Posted by DvlsAdvct View Post
    Please elaborate. Where is this light coming on?
    here is a photo.

  7. #7
    Tech Guru BradCee's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Amazingstoke, UK
    Posts
    4,435

    Default

    is that picture of the screen or the kit your using? if so what kit is it?

    Win 7 / 2x Reloop Contour / Numark M6 /Traktor Pro 2.5
    SoundCloud

  8. #8
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Default

    Quote Originally Posted by BradCee View Post
    is that picture of the screen or the kit your using? if so what kit is it?
    sorry it's traktor scratch pro kit am using the screen is from the audio 8 DJ interface.

  9. #9

    Default

    do you use timecode vynil or cd ?
    And for the light it's normal, on mine it does the same :
    Green Light : Control Vynil
    "Amber" Light : Control CD/Line
    Orange/Red Light : Phono
    I think it's a kind of visual feedback of the state of your A/B channels
    mintek on mixcloud | http://www.mixcloud.com/mintek/
    xone:92 | 2 x Kontrol X1 | 2 x cdj1000 mkII | pdx-2300 mkII pro | rp-dj 1200 | audio 8 dj | tsp 2.0.1 | live 8 suite | logic pro 9 | komplete 5

  10. #10
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    50

    Default

    [QUOTE=minimalmintek;77045]do you use timecode vynil or cd ?
    And for the light it's normal, on mine it does the same :
    Green Light : Control Vynil
    "Amber" Light : Control CD/Line
    Orange/Red Light : Phono
    I think it's a kind of visual feedback of the state of your A/B channelsok


    ok thanks for your help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •