Traktor 64-bit - ASIO4ALL?
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,412

    Default Traktor 64-bit - ASIO4ALL?

    Has anyone tried using ASIO4ALL in place of Pioneer Drivers?

    I can't think of a reason why it wouldn't work - but I am too chicken to try...
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  2. #2
    Tech Mentor markyyoung's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    132

    Default

    My DDJSX runs fine like that, idk if that counts being a controller and all.
    One feeds the pocket, the other feeds the soul "DJ Mpire"

  3. #3
    Tech Guru DJAdeSands's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Lisburn, Northern Ireland
    Posts
    538

    Default

    Give it a whirl, all you are doing is rerouting the output..
    Denon DJ/MC6000KMK2/Launchpad S/LaunchcontrolXL/Traktor Pro 2/Bringin it since 96.

  4. #4
    Tech Guru SlayForMoney's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    EU
    Posts
    1,688

    Default

    Quote Originally Posted by Patch View Post
    Has anyone tried using ASIO4ALL in place of Pioneer Drivers?

    I can't think of a reason why it wouldn't work - but I am too chicken to try...
    Before Denon released 64bit ASIO drivers (can't belive they did it before Pioneer haha) they recomended the use of ASIO4ALL as a temporary workaround
    Denon X600 - 2x Denon SC-2000 - AKG K181DJ - NI Audio 2

  5. #5
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,412

    Default

    Hmmm.... Maybe I will try it then...
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  6. #6
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,412

    Default

    Tried this. Didn't work.

    Couldn't get the individual outs/ins on the 850 showing up in ASIO4ALL (Just Pioneer DJM-850 1 and 2)...

    Hurry the f8ck up, Pioneer.
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  7. #7
    Tech Guru the_bastet's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    2,757

    Default

    /sadface. I opened this thread hoping that it worked.
    - Equipment - 2X Technics 1200, 2X Audio Technica ATLP1240, 2X XDJ700, 2X XDJ1000 MK2, Denon DNX-1100, Mixars DUO, DJM750 MK2, NI Audio 10, NI Aduio 4, Serato SL3, 4X Shure M44-7, 2X Ortofon Pro S, 2X Numark Groove Tool, Maschine MK3, Samson Carbon 49, Roland SE-02, Novation Launchcontrol, TouchOSC, Nocation Peak, Arturia MiniBrute, Korg Volca Kick, MicroKorg (Classic), NI Komplete Audio 6

  8. #8
    Tech Mentor souldancer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Curacao
    Posts
    448

    Default

    I think the empire is trying to lure you to the darkforce. Called rekordbox dj
    http://soundcloud.com/thom-b/
    2011-04-14-the-corners-of-my

    KONTROL S8, 2x KONTROL D2, XONE DB4, traktor audio 10, kontrol x1, pioneer hdj 2000, software traktor scratch pro 2 & ableton suite 9

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •