[Release] cmdr - Controller Manager done right - Page 4
Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 31 to 40 of 56
  1. #31
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    6,894

    Default

    Hey TakTraum,
    This one is kinda wild but If I click on the folder icon (see pic) cmdr starts to open up new windows to the eternity

    Can you please try to reproduce this?
    cmdr.jpg

  2. #32
    Tech Wizard
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    25

    Default

    I tried with every folder/file open dialog in cmdr, but I cannot reproduce this. Sorry

  3. #33

    Default

    Hi Tak, here is the S4 factory map.

    Clear examples:
    Lines 3204-3215 (set and delete hotcue) are overrides.
    Lines 3244-3263 (map hotcue, excluding sample buttons) are not, as the buttons used [shift and hotcue buttons] must retain their factory functions.

    S4.zip

    And this is what i see in the file you mentioned as well, no check in the box, although it should be visible:

    Override.jpg
    Last edited by Sulherokhh; 07-13-2016 at 10:48 PM.

  4. #34
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    6,894

    Default

    Quote Originally Posted by TakTraum View Post
    I tried with every folder/file open dialog in cmdr, but I cannot reproduce this. Sorry
    Never mind it then. It's not a huge deal really - I'll just have to use extra attention.

    Thanks for looking in to this.

  5. #35

    Default

    Bug:

    The Control Assignments and Values for 'Deck Size Selector' are not accurately loaded and stored.

    Assignment 'C&D' gets loaded and stored as 'A&B'. Direct Values for the Deck Size also seem to get shuffled and have strange values like '4' instead of 'Micro' or 'Advanced'. The Value 'Mhz' seems to be an NI bug though... :P

    Here is what it looks like when loading up. The NI Editor Values are in the comments.

    panel.jpg
    Last edited by Sulherokhh; 07-15-2016 at 01:52 PM.

  6. #36
    Tech Mentor
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Allauch, France
    Posts
    163

    Default

    ISO a bitcoin flashcode for the donation as I refuse to use paypal

  7. #37
    Tech Convert
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6

    Default

    I've been using cmdr lately and i love it!
    Objective is to create a new version of the Akai AMX mapping made by stewe
    https://maps.djtechtools.com/mappings/4397

    thanks TakTraum

  8. #38
    Tech Wizard
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    25

    Default

    Quote Originally Posted by Sulherokhh View Post
    Bug:

    The Control Assignments and Values for 'Deck Size Selector' are not accurately loaded and stored.

    Assignment 'C&D' gets loaded and stored as 'A&B'. Direct Values for the Deck Size also seem to get shuffled and have strange values like '4' instead of 'Micro' or 'Advanced'. The Value 'Mhz' seems to be an NI bug though... :P

    Here is what it looks like when loading up. The NI Editor Values are in the comments.

    panel.jpg
    Thanks for your bug report. Both issues are fixed in code and will be included in the next release.

  9. #39
    Tech Convert
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6

    Default

    do you offer a preview release after 0.9.0? I'm also bitten by the A&B / C&D / micro/ advanced / etc issues
    Thanks

  10. #40
    Tech Wizard
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Buenos Aires
    Posts
    38

    Default

    Damn, this baby is still working with traktor 2.11 (except I get "uknknown command" for the step sequencer commands) as I was able to use it for mapping the new step sequencer with maschine.

    great work man

Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •