Need some help with setup please! cdj 1000 mk3/FS2/Traktor - Page 5
Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 41 to 50 of 62
  1. #41
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    34

    Default

    I connected the Turntable to the audio interface and output of the audio interface is connected to the mixer. I think i've done this correctly.

  2. #42
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    34

    Default

    I Loaded up a song in traktor and couldn't get any sound now as well

    Screen Shot 2018-02-05 at 00.13.40.jpg

  3. #43
    Tech Guru happydan's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    1,461

    Default

    Post a screenshot of your audio routing prefs.
    A&H Xone:62 | 2 x NI Kontrol X1 MK2 | 2 x 1210s | TSP2 | Audio 10 | Apple Macbook Pro 13 inch | Sennheiser HD7 DJ | Ableton Push
    read: http://djworx.com/author/dan-morse
    talk: http://facebook.com/bleephudds
    listen: http://mixcloud.com/bleephudds

  4. #44

  5. #45

  6. #46

  7. #47
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    34

    Default

    This guy seems to have successfully connected his Denon 1800 mixer to Traktor Pro.

    https://www.youtube.com/watch?v=Zp6b...ature=youtu.be

  8. #48
    Tech Mentor
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    173

    Default

    He’s not using timecode.

    And yes, the X1800 does work with Serato DVS without an additional audio interface.
    Last edited by ErikMinekus; 02-05-2018 at 06:55 PM.
    15" MacBook Pro late 2016 (10.13.3) / Traktor Scratch Pro 2.11.2 / Crane Stand Pro
    Pioneer DJM-750 / 2x Pioneer XDJ-1000 & Kontrol D2 / Audio 10 / Sennheiser HD25

  9. #49
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    34

    Default

    I have the additional audio interface. I have no idea why I can't get any sound to come out of Traktor. Any suggestions?

  10. #50
    Tech Mentor
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    173

    Default

    Earlier you said you did have sound coming out of it, but it was distorted.

    Either way, does the channel's OUT light up on the Audio 10 when playing music? If not, either Traktor is setup wrong or your sound card is broken. If it does light up, then either the Audio 10 is not connected to the correct LINE input on the mixer, or the input selector on top of the mixer is wrong.

    Regarding timecode, once you have the vinyls make sure the Input Routing is the same as the Output Routing, and under Timecode Setup set the decks to Scratch Control and make sure the signal comes in correctly. See the manual on what it's supposed to look like.
    Last edited by ErikMinekus; 02-06-2018 at 05:25 PM.
    15" MacBook Pro late 2016 (10.13.3) / Traktor Scratch Pro 2.11.2 / Crane Stand Pro
    Pioneer DJM-750 / 2x Pioneer XDJ-1000 & Kontrol D2 / Audio 10 / Sennheiser HD25

Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •