New Dj Mixer for home setup. - Page 3
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26
  1. #21
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,111

    Default

    These did look promising - but they never materialised.
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  2. #22
    Tech Guru mostapha's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Atlanta
    Posts
    4,652

    Default

    Ahh...I missed those.

    Most of the people I've seen on Serato either use the laptop to pick tracks or use the lead-out area on the record to scroll through playlists (that's what I always did).

  3. #23
    Tech Convert
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    10

    Default

    ok so the idea evolve now, is it possible to play and have loaded some parts of different tracks in sampler so for example track 1 is playing and i could play some looped short samples of different tracks to make some transition to another track ? Something like in ableton where there are 8 tracks so all sort of short tracks fx lops can be added/layered to tracks ect
    Last edited by drogtech; 01-18-2018 at 08:02 AM.

  4. #24
    Tech Guru Patch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6,111

    Default

    It's called a Remix Deck...
    DJ'ing: 2x1200MK2, DJM 850, Dicers, F1, Zomo MC-1000, Sony MDR-v700, i7 Win 10 HP Envy
    Production: Ableton Live 8 and a mouse, Sennheiser HD400, Sony VAIO

    Click HERE to D/L Free Tracks from Soundcloud!!!
    https://www.facebook.com/Patchdj

  5. #25
    Tech Convert
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    10

    Default

    Recordbox can do the same what remix deck?

  6. #26
    Tech Guru mostapha's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Atlanta
    Posts
    4,652

    Default

    Quote Originally Posted by drogtech View Post
    Recordbox can do the same what remix deck?
    AFAIK, Traktor is the only thing that can really do that.

    Rekordbox does have a sampler that seems to be ablet to tempo-match loops, but I haven't played with it.

    One alternative would be to use decks 3 and 4 for that in RB, but you'll need controls and stuff for them.

    Did you not end up with a Z2? If you did, why not just use Traktor Scratch? At most, you'll have to add an F1 to control a remix deck, but there are okay controls to experiment with it on the Z2.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •