Is it time to jump ship? - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11

    Default

    Quote Originally Posted by Stewe View Post
    Hey, are you talking about latest version of Traktor?
    Also. Do you drag and drop tracks into decks? I had similar issue on my PC which is resolved in latest build.
    Yes the latest build not beta. No but I even tried that and couldn’t load a track into a non-playing deck. One side is shut down tractor and re-opened it it worked fine again. That doesn’t happen all the time but every once in a while. I use a Mac by the way.

  2. #12
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    7,159

    Default

    Quote Originally Posted by Volumetrix1200 View Post
    Yes the latest build not beta. No but I even tried that and couldn’t load a track into a non-playing deck. One side is shut down tractor and re-opened it it worked fine again. That doesn’t happen all the time but every once in a while. I use a Mac by the way.
    I never had this issue on mac - which OS X, is it El Capitan? (only haven't tested that one)
    Did you pay attention on which track caused this so maybe you could try to reproduce the issue again with a same track?

  3. #13

    Default

    My Mac is up to date with the latest. It’s a 2011 iMac. Never had a problem with the Mac and only use it for djing.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •