Default Loading Problems
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    1

    Default Default Loading Problems

    Hey guys

    Since some days i have problems loading my folders when i want to remove the or edit something. When i go to Cmputer and starting working with folders after 1-2 minutes he rally needs alot of timme loading the and the green bar gets not filled. Ive not changes something with the PC. the cpu get too 100% also after closing the folder only whe i end the progress of the explorer it gets normal also the mouse cursor is slow as fuck. is my disk at his end?

    RIG

    fx6300 with a mugen 4 cooler
    GTX760 Gainward windforce
    barracuda 1TB
    8GB ram

    Help is appreciate and sry for my english

  2. #2
    Tech Guru the_bastet's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    2,559

    Default

    Right click on the folder
    choose properties
    click customize tab
    Change folder type to general items
    click apply
    - Equipment - 2X Technics 1200, 2X Audio Technica ATLP1240, 2X XDJ700, 2X XDJ1000 MK2, Denon DNX-1100, Mixars DUO, DJM750 MK2, NI Audio 10, NI Aduio 4, Serato SL3, 4X Shure M44-7, 2X Ortofon Pro S, 2X Numark Groove Tool, Maschine MK3, Samson Carbon 49, Roland SE-02, Novation Launchcontrol, TouchOSC, Nocation Peak, Arturia MiniBrute, Korg Volca Kick, MicroKorg (Classic), NI Komplete Audio 6

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •