New toys and software from Native Instruments ... including Traktor Pro 3! - Page 4
Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 31 to 40 of 59
  1. #31
    Tech Guru djproben's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Hollywood, CA
    Posts
    2,680

    Default

    Yay Traktor 3! Return of the Mix Recorder! Long live black and yellow!!

    Oh wait...
    "Art is what you can get away with." - Marshall McLuhan

  2. #32
    Über Tech Guru Ed Paris's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    l.e. city / germany
    Posts
    3,969

    Default

    Quote Originally Posted by djproben View Post
    Yay Traktor 3! Return of the Mix Recorder! Long live black and yellow!!

    Oh wait...
    Hahahahaha
    And also random layout skipping
    I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
    FB/Ed Paris
    MC/Ed Paris
    FB/Wallach
    SC/Wallach

  3. #33
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Calgary,Alberta
    Posts
    143

    Default

    It's Sept 25th hopefully the features list is released soon
    Traktor Scratch Pro 2.11.3 /MacOS High Sierra/Macbook Pro 13inch Early 2015
    MF Twister/Kontrol D2 X2 /Kontrol F1/Kontrol X1 Mk2/XDJ 1000 MK2 x2/Maschine Mk2/RMX 1000
    DJM 900 Nxs2 /HDJ X10s

  4. #34
    Tech Guru SlayForMoney's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    EU
    Posts
    1,651

    Default

    I just realised....you can now buy Rane SL1 and TTM 57 mixer and probably use them to run the new Traktor Pro 3 DVS (with ASIO4ALL drivers?)
    Denon X600 - 2x Denon SC-2000 - AKG K181DJ - NI Audio 2

  5. #35
    Tech Guru the_bastet's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    2,637

    Default

    Quote Originally Posted by SlayForMoney View Post
    I just realised....you can now buy Rane SL1 and TTM 57 mixer and probably use them to run the new Traktor Pro 3 DVS (with ASIO4ALL drivers?)
    That is correctumundo. My SL1 box works with Rekodbox DVS, so I am assuming it will work with Traktor 3 as well.
    - Equipment - 2X Technics 1200, 2X Audio Technica ATLP1240, 2X XDJ700, 2X XDJ1000 MK2, Denon DNX-1100, Mixars DUO, DJM750 MK2, NI Audio 10, NI Aduio 4, Serato SL3, 4X Shure M44-7, 2X Ortofon Pro S, 2X Numark Groove Tool, Maschine MK3, Samson Carbon 49, Roland SE-02, Novation Launchcontrol, TouchOSC, Nocation Peak, Arturia MiniBrute, Korg Volca Kick, MicroKorg (Classic), NI Komplete Audio 6

  6. #36
    Tech Guru SlayForMoney's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    EU
    Posts
    1,651

    Default

    What a time to be alive...
    Denon X600 - 2x Denon SC-2000 - AKG K181DJ - NI Audio 2

  7. #37
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Central Texas
    Posts
    29

    Default

    So, TP3 seems like it has Scratch built in. Right now, if you buy TP2, you get a free upgrade to TP3 when it is released. But, you have to pay for the upgrade if you already own TP2 and Scratch? Or am I missing something?
    Shawn

  8. #38
    Tech Guru astromech's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    1,645

    Default

    Quote Originally Posted by scgstuff View Post
    So, TP3 seems like it has Scratch built in. Right now, if you buy TP2, you get a free upgrade to TP3 when it is released. But, you have to pay for the upgrade if you already own TP2 and Scratch? Or am I missing something?
    Yes.
    A&H Xone:62 | 2 x NI Kontrol X1 MK2 | 2 x 1210s | TSP2 | Audio 10 | Apple Macbook Pro 13 inch | Sennheiser HD7 DJ | Ableton Push
    read: http://djworx.com/author/dan-morse
    talk: http://facebook.com/bleeptechno
    listen: http://mixcloud.com/bleephudds

  9. #39
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    8,950

    Default

    Quote Originally Posted by scgstuff View Post
    So, TP3 seems like it has Scratch built in. Right now, if you buy TP2, you get a free upgrade to TP3 when it is released. But, you have to pay for the upgrade if you already own TP2 and Scratch? Or am I missing something?
    NI always do this. They usually call it a 'Grace Period' so if you buy TP2 within a small time period near to the release date (at the same price at the new full version) you get a free upgrade. It's standard practice.
    If you bought TP2 outside of the grace period you won't get a free upgrade.

    Nobody benefits more than anyone else. When the next version of Traktor comes out, those that purchased within the grace period will not qualify for the next grace period but they will qualify for a discounted version as do all TP2 owners do now.

    This attracts new users early and boosts preorders and, it's fair for new users.

  10. #40

    Default

    I pre-ordered the S4, getting excited already!

Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •