Can Traktor 3 and Traktor Pro be installed on the same computer?
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Tech Guru
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Canada
    Posts
    2,597

    Default Can Traktor 3 and Traktor Pro be installed on the same computer?

    Yeah just wondering if you can have both of these installed without any conflicts?

    my main concern is if i write tags onto tunes with Traktor Pro that it will mess up the tags that Traktor 3 has written.

  2. #2
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    48

    Default

    i run both at diff times with no problems in any areas

  3. #3
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,612

    Default

    I've tried it on pc and Mac it works fine
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  4. #4
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It. Do It.

  5. #5
    Tech Guru
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Canada
    Posts
    2,597

    Default

    okay beautiful... yeah just about finished my new mixtape which i think will be the last project i create using traktor 3.

    now that tpro2 is on it's way it just seems time to move on.

  6. #6
    DJTT Ninja Mod tekki's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Afterhour Ali's lap
    Posts
    11,347

    Default

    It should be perfect as it is on mine!
    RSTRCTD | twitter | facebook (RSTRCTD) facebook (LJ) | vimeo | pinterest | my studio | soundcloud (RSTRCTD)| soundcloud (LJ)
    -- CHECK our DEBUT (DEEP)HOUSE EP RELEASE ON BEATPORT "RSTRCTD - EXISTENCE" --

  7. #7
    Tech Guru
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Canada
    Posts
    2,597

    Default

    word... i imagine the same will go for tpro2, that's what i'm going to install as soon as it's available to purchase.

  8. #8
    Tech Wizard
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    memphis, tn
    Posts
    72

    Default

    not to sound like an ass or anything but i didn't know people still used traktor 3.

    were there things about it that pro couldn't recreate?

  9. #9
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,380

    Default

    3.4 is still solid as a rock. When Pro 1 came out it was so buggy i went back to traktor 3 for 6 months till NI ironed out the kinks. Only problem is the collection files aren't compatible so you basically have to start from scratch if/when you upgrade.
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ ZED6FX ~ AT2020

    "This aggression will not stand, man."

  10. #10
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Quote Originally Posted by duerr View Post
    okay beautiful... yeah just about finished my new mixtape which i think will be the last project i create using traktor 3.

    now that tpro2 is on it's way it just seems time to move on.
    Just last week i installed TPRO on a DJs system.
    I installed her Traktor 3 that she used for about 3 years and she just bought a Mac and TPRO.

    She hates TPRO.

    Only cus she isnt used to it and, i have to say she is a whinger and moaner anyway.
    Ive told her to give it a few weeks cus she isnt the first DJ to find moving over troublesome and to be honest, all her gripes are the same cliche gripes that people jump on like the Incremental Search function and Sync.

    I didnt make the move straight away if im honest. Took me about 6 months to finally ditch T3


    You be right duerr.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •