Recently played list in pro
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2008
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    110

    Default Recently played list in pro

    i have recently upgraded to traktor pro fro traktor 3 and 1 thing that has pissed me off is that there is no recently played list like in traktor 3.

    When i have been mixing for a hour its hard to remember all the songs i have played.

    Can anyone help

  2. #2
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,370

    Default

    You can mate. Open up explorer, then look in the archive. It shows the tracks you played on any given date.
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020 MIC

    "This aggression will not stand, man."

  3. #3
    Retired DJTT Moderator DvlsAdvct's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New Jersey/NYC
    Posts
    4,854

    Default

    Your immediate history is held as long as you have Traktor open. And you can always access your history like Jester said.
    It's the FAQ. Read it.

    My Mixes, Mashups and Rants

    Divided we stand
    United we fall

  4. #4
    Tech Mentor
    Join Date
    May 2008
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    110

    Default

    thats kinda gay why would they delete a great part of the program. this is a big downside to traktor pro.

  5. #5
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,383

    Default

    Quote Originally Posted by Brad_webb_87 View Post
    thats kinda gay why would they delete a great part of the program. this is a big downside to traktor pro.
    They didnt intentionally delete it, Tpro isnt simply an upgrade to the code of T3 to Traktor Pro - Traktor Pro was coded totally from the ground up

  6. #6
    Retired DJTT Moderator DvlsAdvct's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New Jersey/NYC
    Posts
    4,854

    Default

    They did intentionally leave it out. It was discussed on the forums when TPro was released.

    I think it's stupid too. There are ways around it, but it's still stupid.
    It's the FAQ. Read it.

    My Mixes, Mashups and Rants

    Divided we stand
    United we fall

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •