Mapping with ableton
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    132

    Default Mapping with ableton

    Sup guys ,i'm gettin a nanopad from a friend second hand, and i was just wondering if i could map a uc 33 -e to the lite version of ableton i get with it ?

    Alll help would be brill.

  2. #2
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,383

    Default

    Yes you can midi map it, all versions of ableton support midi mapping

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    132

    Default

    even the lite versions ?

  4. #4
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,383

    Default

    i said all versions

  5. #5
    Tech Mentor
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    132

    Default

    Ok ok , just wondering dude ..

  6. #6
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,383

    Default

    Its ok, sorry if i came across a bit harsh it wasnt intentionally sounding like that

  7. #7
    DJTT Ninja Mod tekki's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Afterhour Ali's lap
    Posts
    11,347

    Default

    You did, and you're right stating 'all versions support it'.
    RSTRCTD | twitter | facebook (RSTRCTD) facebook (LJ) | vimeo | pinterest | my studio | soundcloud (RSTRCTD)| soundcloud (LJ)
    -- CHECK our DEBUT (DEEP)HOUSE EP RELEASE ON BEATPORT "RSTRCTD - EXISTENCE" --

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •