OT - Can't change/view my profile
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Mentor levvis's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Melbourne VIC/Ballina NSW
    Posts
    406

    Default OT - Can't change/view my profile

    What's the delio with this? Can anyone else view their own (or others', for that matter) profile when they click on their name? I haven't been able to do it since I joined the forum.

    I like to use the macintosh computer so maybe it's that.. Tried it in firefox and it wanted me to dl some pdf shiz. The worst part is I've come up with such a super sweet dj name and I can't even put it up for all the ladies to see and subsequently want me to totally do them.

  2. #2
    Schreiberie Meister Afterhour Ali's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Tekki's crotch
    Posts
    1,598

    Default

    It's broken atm.
    Bento knows about it.
    Use the following link to update your details: http://djtechtools.com/forum/usercp.php
    DJDiscourse.com the new DJ community

  3. #3
    Tech Guru Fyoog's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    London, England
    Posts
    697

    Default

    Quote Originally Posted by zacl87 View Post
    I can't even put it up for all the ladies to see and subsequently want me to totally do them.
    Viagra?
    MBP, 15.4", Ableton Live 8 Suite, Novation Remote SL, Pioneer XDJ-RX, Traktor, VCI 100SE!

  4. #4
    Tech Mentor levvis's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Melbourne VIC/Ballina NSW
    Posts
    406

    Default

    Haha reaching a bit mate. I should have thought ahead and said 'get it up'. Anyway that link doesn't work (well it works but I still can't get into the profile bit) but if if it's just broken I can wait. Looks like the ladies will have to do the same!

  5. #5
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,383

    Default

    I looked into it and at this stage its not even worth fixing because were going to change over to the new version of vbul with a nice new fresh install of the forums, which will fix this and a few other more minor issues in the forum.

  6. #6
    Tech Guru Fyoog's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    London, England
    Posts
    697

    Default

    Quote Originally Posted by zacl87 View Post
    Haha reaching a bit mate.
    Yeah I know, just couldn't resist
    MBP, 15.4", Ableton Live 8 Suite, Novation Remote SL, Pioneer XDJ-RX, Traktor, VCI 100SE!

  7. #7
    Tech Guru sj03w4t's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Home
    Posts
    854

    Default

    Quote Originally Posted by BentoSan View Post
    I looked into it and at this stage its not even worth fixing because were going to change over to the new version of vbul with a nice new fresh install of the forums, which will fix this and a few other more minor issues in the forum.
    So does that mean that all current threads are 'lost' ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •