transfering songs to anew comute (pc to mac) traktor question
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Tech Guru
    Join Date
    May 2010
    Location
    Gainesville/Miami Florida
    Posts
    953

    Default transfering songs to anew comute (pc to mac) traktor question

    So ill be getting my mbp soon and will not be using my lenovo for mixing after i do.

    but in terms of traktor, i have a few questions:

    1. will i have to re-analyze all my tracks?

    2. will all my playlists and such be gone?

    danke!

    -Gianmarco
    GPS of Fresh Wet Paint | "Always Fresh n' Sticky"
    DJEditorHugger

    Fresh Wet Paint: Facebook | Twitter | Soundcloud | Site
    GPS: Facebook | Twitter | Soundcloud

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    May 2010
    Location
    Gainesville/Miami Florida
    Posts
    953

    Default

    sorry for the bump but im looking for a response
    GPS of Fresh Wet Paint | "Always Fresh n' Sticky"
    DJEditorHugger

    Fresh Wet Paint: Facebook | Twitter | Soundcloud | Site
    GPS: Facebook | Twitter | Soundcloud

  3. #3
    Tech Wizard nicolas's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Colombia
    Posts
    94

    Default

    Had to do that a couple of months ago, nothing happened with the tracks, information about cues are stored in the file so you won't lose anything.
    Not sure about the playlist, I rearranged everything again. Play list DO rely on the way your files were organized in the computer but this you can solve easily.
    Welcome to the Apple family by the way
    Music is communication, as any other form of creation.
    SoundCloud
    MBP 13", Traktor Pro, Presonus Firebox, Numark Stealth, Akai MPD-18, Behringer speakers.

  4. #4
    Tech Guru
    Join Date
    May 2010
    Location
    Gainesville/Miami Florida
    Posts
    953

    Default

    Quote Originally Posted by nicolas View Post
    Had to do that a couple of months ago, nothing happened with the tracks, information about cues are stored in the file so you won't lose anything.
    Not sure about the playlist, I rearranged everything again. Play list DO rely on the way your files were organized in the computer but this you can solve easily.
    Welcome to the Apple family by the way

    thats a sigh of relief lol, cuz it would have been pointless to store all these cue points and loops if i would have to do it all over again lol

    so the info are stored in the music files themselves? interesting
    GPS of Fresh Wet Paint | "Always Fresh n' Sticky"
    DJEditorHugger

    Fresh Wet Paint: Facebook | Twitter | Soundcloud | Site
    GPS: Facebook | Twitter | Soundcloud

  5. #5
    Über Tech Guru Ed Paris's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    l.e. city / germany
    Posts
    4,011

    Default

    reviving the thread because i want to know if i can just take the whole histery folder from t pro copy it and paste it on a mac? if you know what i mean
    I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
    FB/Ed Paris
    MC/Ed Paris
    FB/Wallach
    SC/Wallach

  6. #6
    Über Tech Guru Ed Paris's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    l.e. city / germany
    Posts
    4,011

    Default

    anyone?
    I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
    FB/Ed Paris
    MC/Ed Paris
    FB/Wallach
    SC/Wallach

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •