traktor question!
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 31
  1. #1
    Tech Mentor kdelca7470's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Texarkana, TX
    Posts
    148

    Default traktor question!

    Im have some serious trouble with traktor Pro.. I have installed several controllers over the last few weeks and i think that may be most of my problems..
    My question is can i un-install and re-install with out any registration problems?

    AND... will it reinstall with the original factory presets? (like get rid of all the previous controllers files i installed)

  2. #2
    Banhammerized theory28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,974

    Default

    i was wondering the same...

  3. #3

    Default

    Call the NI number tomorrow and check it out with their customer service
    I might do just that tomorrow
    Dancing to good music should be like having sex with the air.

    Soundcloud: http://soundcloud.com/dj-jarvis

  4. #4
    Tech Guru BradCee's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Amazingstoke, UK
    Posts
    4,464

    Default

    i've uninstalled and reinstalled a few times, should be fine.

    what exactly is the trouble you're having?

    Win 7 / 2x Reloop Contour / Numark M6 /Traktor Pro 2.5
    SoundCloud

  5. #5
    Tech Mentor kdelca7470's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Texarkana, TX
    Posts
    148

    Default

    Quote Originally Posted by BradCee View Post
    i've uninstalled and reinstalled a few times, should be fine.

    what exactly is the trouble you're having?
    crashing, issues using just my PC's speakers, volume only on one speaker, controller issues, you name it im having them.. lol... figured doing a reinstall will fix the problems..

    AND... im also new to traktor pro, expecially the preference tab, so im stumbling thru this as best i can..

  6. #6
    DJTT Infectious Moderator photojojo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sherman, TX
    Posts
    13,939

    Default

    What computer and OS are you using? What are you doing when Traktor crashes? What controllers are you using? There is a mono switch in preferences, make sure that's not checked. It will install to original factory presets.
    Chris Jennings FHP

    Podcast - Soundcloud - Mixcloud - Beatport Charts - x

  7. #7
    Tech Wizard Noxia's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Tampa, FL, USA
    Posts
    33

    Default

    I am watching this thread so please update us when you either reinstall or call NI and let us know the outcome.

  8. #8
    Tech Mentor kdelca7470's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Texarkana, TX
    Posts
    148

    Default

    Quote Originally Posted by BradCee View Post
    i've uninstalled and reinstalled a few times, should be fine.

    what exactly is the trouble you're having?
    Mainly using my PC as the interal mixer (no controller connected) i can only get 1 deck to have outputs.. also my PC speaker have a crackling noise when the deck A plays.... (the other does have no sound what so ever)

    ive tried setting to external and internal, same result!!

  9. #9
    Tech Mentor kdelca7470's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Texarkana, TX
    Posts
    148

    Default

    Quote Originally Posted by Noxia View Post
    I am watching this thread so please update us when you either reinstall or call NI and let us know the outcome.


    Will do !!!!

  10. #10
    Tech Mentor kdelca7470's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Texarkana, TX
    Posts
    148

    Default

    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    What computer and OS are you using? What are you doing when Traktor crashes? What controllers are you using? There is a mono switch in preferences, make sure that's not checked. It will install to original factory presets.
    Brand new PC i bought just to use for traktor ONLY!!! HP windows 7, intel duo2 core, 64bit

    It crashes when i switch from my controller to the internal mixer to just use my PC
    Last edited by kdelca7470; 08-07-2010 at 09:07 AM. Reason: spelling

Page 1 of 4 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •