Hello there DJTT
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Tech Wizard Digi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Uk - Newcastle
    Posts
    56

    Default Hello there DJTT

    Evening all Im new to the forum but have been lurking about for a while now an thought it was time so say hello

    My set up isn't much at the minute but will expand as soon as i can but for now i have a x1 with Traktor Pro and mixing with an external mixer

    I'm loving the digital age and cant wait to start playing out again

    I do have a small problem that I was wondering some of you may be able to help with? I keep getting a message popping up when loading traktor (PC with XP) it happens all the time and wont stop says some thing about a drive not ready



    Doesn't matter witch option I choose traktor still opens up as normal and works fine from what I can see but it is a bit annoying

    Any ideas??

  2. #2
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    If you don't have a floppy disc drive, then deactivate all "Floppy Disc Controllers" in the Device Manager.

    Should fix it.

    Let us know..!

  3. #3
    popatheart
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Digi View Post
    Evening all Im new to the forum but have been lurking about for a while now an thought it was time so say hello

    My set up isn't much at the minute but will expand as soon as i can but for now i have a x1 with Traktor Pro and mixing with an external mixer

    I'm loving the digital age and cant wait to start playing out again

    I do have a small problem that I was wondering some of you may be able to help with? I keep getting a message popping up when loading traktor (PC with XP) it happens all the time and wont stop says some thing about a drive not ready



    Doesn't matter witch option I choose traktor still opens up as normal and works fine from what I can see but it is a bit annoying

    Any ideas??

    Have you played any tracks without first copying them to your local drive? The only thing I can think is that it's looking for something on a drive that's not there, cd or usb?

    Is it a legit copy of traktor?

  4. #4
    Tech Guru completej's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    827

    Default

    make sure you dont have an option in Traktor's Data Location prefs (root dir, itunes music library, or music folders) that attempts to load / store info to A:/

    chances are, each time it loads, its trying to grab / store info in the library in that location.
    [ 17" 2010 MBP ][ Mixcloud ][ CompleteJ ][ Soundcloud ][ Traktor Kontrol S4 ]

  5. #5
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Trust me ... "Floppy Disc Controllers" in the Device Manager.

  6. #6
    Tech Wizard Digi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Uk - Newcastle
    Posts
    56

    Default

    Thanks for replaying yous lot Ill get on it an see if i can sort it

    yeah Traktor is a legit copy its an up date after the LE version i got with the x1

  7. #7
    Tech Wizard Digi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Uk - Newcastle
    Posts
    56

    Default

    By the way what will effect if disabled??
    Last edited by Digi; 08-27-2010 at 03:24 PM.

  8. #8
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Do you have a floppy drive..?

  9. #9
    Tech Guru completej's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    827

    Default

    kind of a personal question, dontcha think?
    [ 17" 2010 MBP ][ Mixcloud ][ CompleteJ ][ Soundcloud ][ Traktor Kontrol S4 ]

  10. #10
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    Whey-Hey !!!!!!!!! saucy !!!!! Show us your floppys

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •