Latency problem
Results 1 to 3 of 3

Thread: Latency problem

  1. #1
    Tech Mentor makesmiles's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Canada
    Posts
    290

    Default Latency problem

    current audio settings

    USB buffer = 2ms
    Audio buffer = 10ms
    sample rate = 44100hz

    latency = 9.5ms

    im on windows 7 on a compaq presario cq62 using vci-100se and audio2 on traktor.

    still having pops and crackles and im not sure where to change the numbers. ive been fiddling for 30 minutes now and still cant get it perfect again. i really just wanna get back to practicing without hearing that garbage noise.

    HELP!!!! where do i go from here
    MAKE SMILES
    ACER Aspire 5755 | TP 2 | MIXED IN KEY | S4 mk2 | LPD8 | MDR-V700 | ODYSSEY L STAND
    SOUNDCLOUD | FACEBOOK| TWITTER
    ...

  2. #2
    Tech Guru
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Northern Ireland
    Posts
    1,145

    Default

    try finding a balance on the usb and audio buffers, i.e. 5ms each
    Traktor Scratch Pro 2.7, MBP 13", iPad 2 & TouchOSC, Reloop NEON, Pioneer DJM750mk2, Mackie d.2, Pioneer CDJ800 x2, Technics SL1210MK2 x2, NI Audio 6 DJ, Dicers,

  3. #3
    Banhammerized theory28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,974

    Default

    ^ +1
    Become a Fan, And View My Latest Mixes | DJTT Chatroom (FB)
    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    If the pack of lions are in sync then they're not real lions so it doesn't count.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •