Traktor 1.2.7 Pausing Issue
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tech Wizard ACE's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    84

    Default Traktor 1.2.7 Pausing Issue

    Ok so I upgraded from 1.2.6 (which worked flawlessly) to 1.2.7 including the latest djaudio8 drivers. I have my windows XP machine's settings optimized for audio. I had to reinstall the midi mappings for the VCI-100 (stock with custom mapping) and now the audio will pause and Traktor will freeze as if the latency setting is too low. I try to move it up (it now defaults to 4.0ms) but it won't let me. I try to change the input to a different audio 8 in the drop down menu which defaults to 30.0ms, but even that does the same thing.

    The issue often happens when I'm now using the VCI-100. Any time I want to browse my tracks, the audio pauses and Traktor freezes for a split second...

    Please help!
    Last edited by ACE; 02-19-2011 at 07:04 PM.

  2. #2
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,401

    Default

    Roll back the drivers to 2.015. That should solve the issue mate.
    Acer E5 i7 16GB 512SSD 2TBHD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ DUAL X1s ~ DN-X1600 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ ZED6FX ~ AT2020

    " Iím the Dude, so thatís what you call me. That or, uh His Dudeness, or uh Duder, or El Duderino, if youíre not into the whole brevity thing. "

  3. #3
    Tech Wizard ACE's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    84

    Default

    Awesome... I'll try it... Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •