Anyone experienced Linking 2 S4's yet?
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    New Smyrna Beach, FL.
    Posts
    60

    Default Anyone experienced Linking 2 S4's yet?

    I was thinking about this today, one of my friends that lives up north from me also has an s4. Coming up this week there is a big event in my town that he might come down for and I wanna link these suckers together and do a show! Has anyone out there done this yet, if so, how was? I't seems like it would be so heavy! Double the S4, Double the Fun!:eek:

    If anyone has seen any video's of two s4's being linked please share, it'd be greatT



    | Mac Pro 13 | KS4 | MF | Trigger Finger | M-Audio 02 | TMa-1 |

  2. #2
    DJTT Moderator bloke Karlos Santos's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Next to a canal in England.
    Posts
    9,028

    Default

    This will help: http://www.traktorbible.com/en/kontr...ng_two_s4.aspx

    I havent actually tried it though.

  3. #3
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    New Smyrna Beach, FL.
    Posts
    60

    Default

    Thanks @karlos santos

    Thanks kinda how it caught my attention in the first place! I just wanna do it! Hopefully someone out there has experienced it and could shed some light on how it feels.

  4. #4
    Tech Guru VirtualLogic's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Victoria, Australia
    Posts
    611

    Default

    If u don't mind me asking y dosent ur friend bring his ļaptop aswell and just run them thru a mixed, u could even sync them with traktors midi clock

  5. #5
    Tech Guru Coldfuzion's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Southern California
    Posts
    2,100

    Default

    Quote Originally Posted by mr.drumer.boy View Post
    If u don't mind me asking y dosent ur friend bring his ļaptop aswell and just run them thru a mixed, u could even sync them with traktors midi clock
    I think that's what he's asking. There's absolutely no benefit of connecting 2 S4's together to play a show together. If you want to do that you want to connect the Traktors so their internal midi clock is matching.

  6. #6
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    New Smyrna Beach, FL.
    Posts
    60

    Default

    @Coldfuzion, That is exactly what I was meaning. I mean I figured it was implied that it would be synced through midi clock and such. I guess no one has tried it yet. I think it would be such a blast. If we end up doing it, I'll be sure to record the mix and take some video as well just so it can be seen :eek:

  7. #7
    Tech Guru Coldfuzion's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Southern California
    Posts
    2,100

    Default

    Quote Originally Posted by larrymcgone1 View Post
    @Coldfuzion, That is exactly what I was meaning. I mean I figured it was implied that it would be synced through midi clock and such. I guess no one has tried it yet. I think it would be such a blast. If we end up doing it, I'll be sure to record the mix and take some video as well just so it can be seen :eek:
    It has been done, of this I am sure. I am also pretty sure there was a post or two about it on the forums, i'm late for a dinner right now or i'd search for it myself and try to post the link. I suggest digging a bit right now!

  8. #8
    Tech Wizard
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    New Smyrna Beach, FL.
    Posts
    60

    Default

    Quote Originally Posted by Coldfuzion View Post
    It has been done, of this I am sure. I am also pretty sure there was a post or two about it on the forums, i'm late for a dinner right now or i'd search for it myself and try to post the link. I suggest digging a bit right now!
    I will do that right now, I didn't have much time earlier. But now I'm free as a bird. Let's hope I find something

  9. #9

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •