Beatport Problems
Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Default Beatport Problems

    Is anyone else getting a Secure Connection Failed error and it saying you need flash?

    I have flash and everything but still cant get to it. >.> wanted to go grabs some tunes buuuut cant
    /人◕‿‿◕人\
    --Its not the OS, It's the user--

  2. #2
    Tech Guru basspenetrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Marburg/Germany
    Posts
    2,187

    Default

    no problems here.. maybe try reinstalling flash..
    Setup: TP 2, VCI-400 EGE, MF3D, MF Classic, DIY-Midifighter, iPad 2, Aiaiai Tma-1 // Launchpad, Ecler Smac32, 2 CDJ900, Presonus Firebox, KRK Rokit 8 //
    soundcloud
    facebook
    formerly know as weltraumpapst

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by weltraumpapst View Post
    no problems here.. maybe try reinstalling flash..
    I did and the funny thing is is that it worked earlier yesterday
    /人◕‿‿◕人\
    --Its not the OS, It's the user--

  4. #4

    Default

    ugh It was my time and date on my PC. Wasnt set right due to me clearing the cmos
    /人◕‿‿◕人\
    --Its not the OS, It's the user--

  5. #5
    Tech Guru sobi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,129

    Default

    rumble rumble.... www.juno.co.uk.... rumble...www.satelliterecords.com... rumble
    Last edited by sobi; 03-29-2011 at 06:14 PM.

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by sobi View Post
    rumble rumble.... www.juno.com.... rumble...www.satelliterecords.com... rumble
    Why should I get an ISP when I have cox cable already?
    /人◕‿‿◕人\
    --Its not the OS, It's the user--

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •