Sync button help - Page 3
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31
  1. #21
    DJTT Tankard fullenglishpint's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    7,101

    Default

    Quote Originally Posted by Pedrotax View Post
    Well move your ass then!
    and this!
    TSP 2 | Serato DJ | Live 8 | MBP (SSD + HDD) | AIAIA TMA-1 Fool's Gold Edition | 1200 Mk2s | MidiFighter | KRK RP5
    Xone: DB4 | Pioneer CDJ-2000 Nexus
    DJTT FAQ | Read my guide to AUDIO CABLES

  2. #22
    DJTT Tankard fullenglishpint's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    7,101

    Default

    Quote Originally Posted by kooper1980 View Post
    Its comments like that which make we wish this forum had a Facebook style "like" button!!
    Just tellin it like it is
    TSP 2 | Serato DJ | Live 8 | MBP (SSD + HDD) | AIAIA TMA-1 Fool's Gold Edition | 1200 Mk2s | MidiFighter | KRK RP5
    Xone: DB4 | Pioneer CDJ-2000 Nexus
    DJTT FAQ | Read my guide to AUDIO CABLES

  3. #23
    Tech Guru josh@firestorm's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,652

    Default

    have a read of this thread here, and all will be revealed...




    you've known the answer all along...

  4. #24
    DJTT Tankard fullenglishpint's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    7,101

    Default

    STOP IT JOSH!!!

    I don't want to be living in groundhog thread for the rest of the day!
    TSP 2 | Serato DJ | Live 8 | MBP (SSD + HDD) | AIAIA TMA-1 Fool's Gold Edition | 1200 Mk2s | MidiFighter | KRK RP5
    Xone: DB4 | Pioneer CDJ-2000 Nexus
    DJTT FAQ | Read my guide to AUDIO CABLES

  5. #25
    Tech Guru josh@firestorm's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,652

    Default

    im done... trust me!

    well.. at least until the next troll comes around!

    im annoying myself with all these crazy loops

    so, do you know how i can remove the loop button from the screen and make it disappear from my controller?

  6. #26
    DJTT Tankard fullenglishpint's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    7,101

    Default

    Quote Originally Posted by josh@firestorm View Post
    so, do you know how i can remove the loop button from the screen and make it disappear from my controller?
    I've said it before and I'll say it again.

    TSP 2 | Serato DJ | Live 8 | MBP (SSD + HDD) | AIAIA TMA-1 Fool's Gold Edition | 1200 Mk2s | MidiFighter | KRK RP5
    Xone: DB4 | Pioneer CDJ-2000 Nexus
    DJTT FAQ | Read my guide to AUDIO CABLES

  7. #27

  8. #28
    Tech Guru
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dublin
    Posts
    1,065

    Default

    Ha how do you close the thread before people start crying? And does serato not have a sync button??
    *Samsung rv 511, 8gb ram, core i5 processor* *Samsung netbook 2gb ram* *Traktor pro 2* *Traktor s4* *midi fighter spectra* *audio technica ath-m50x* *m audio trigger finger pro* *ableton* *fl studio* and a load of other random bits and pieces.... plus I like bacon yo.

  9. #29
    Tech Guru
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dublin
    Posts
    1,065

    Default

    And love how some people get pissy about a simple question, i was just merely asking if it was possible to do but some people get so worked up about it, thought the idea of an open forum on dj technology was to help fellow dj's with their technology ha... Obviously not by the way this thread has gone, most of you are grown men by the looks of things aswell ha.
    *Samsung rv 511, 8gb ram, core i5 processor* *Samsung netbook 2gb ram* *Traktor pro 2* *Traktor s4* *midi fighter spectra* *audio technica ath-m50x* *m audio trigger finger pro* *ableton* *fl studio* and a load of other random bits and pieces.... plus I like bacon yo.

  10. #30
    DJTT Administrator del Ritmo padi_04's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Posts
    6,528

    Default

    Quote Originally Posted by slpower01 View Post
    And love how some people get pissy about a simple question, i was just merely asking if it was possible to do but some people get so worked up about it, thought the idea of an open forum on dj technology was to help fellow dj's with their technology ha... Obviously not by the way this thread has gone, most of you are grown men by the looks of things aswell ha.
    We are not the ones that need to hide a button for approval

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •