Novation Twitch Release Date? - Page 4
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 40 of 43
  1. #31
    Tech Guru Bunford's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cardiff, Wales, UK
    Posts
    809

    Default

    Cannot wait! Sold my VCI, Audio 2 DJ and Launchpad already to acquire the Twitch as a replacement!
    Ableton 9.7.5, Native Instruments Komplete Ultimate 11, MOTU 828 Mk2, Nektar Impact LX61+, Ableton Push, Native Instruments Kore 2, and a random selection of soft synths and sample libraries.
    Windows 10 Pro 64 bit with Core i7 4960X Extreme Edition 12 core CPU, 64GB RAM, SanDisk Ultra Extreme SSDs and a GeForce GTX 970 G1 Gaming GPU.

  2. #32
    Tech Mentor
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    351

    Default

    Think you should have kept the launchpad for use later....

    Cheers
    D

  3. #33
    Tech Wizard
    Join Date
    May 2011
    Posts
    20

    Default

    Quote Originally Posted by BradCee View Post
    i'm intrigued how the slicer thing will work with traktor
    something like this

    http://www.youtube.com/watch?v=e04Ftr1TEpY

    my proof of concept works pretty well with keys on the keyboard, just need to wait for the controller to come and redo my mapping for the buttons

  4. #34
    DJTT Tankard fullenglishpint's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    7,101

    Default

    I have news for UK twitch buyers!

    According to Digital Village's Novation rep, the first shipment of Twitches to arrive in the UK will be here on the 6th of August.

    That's when they're physically arriving in the country, I'd expect to add a week to that for distribution to stores.
    TSP 2 | Serato DJ | Live 8 | MBP (SSD + HDD) | AIAIA TMA-1 Fool's Gold Edition | 1200 Mk2s | MidiFighter | KRK RP5
    Xone: DB4 | Pioneer CDJ-2000 Nexus
    DJTT FAQ | Read my guide to AUDIO CABLES

  5. #35
    Tech Guru willinfluence's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Auld Reekie
    Posts
    581

    Default

    I take it that's when you'll get yours
    2x Technics 1200's - Xone 92 -
    MidiFighter Classic x2 - TSP2 - Audio 10 - Black MacBook

  6. #36
    DJTT Tankard fullenglishpint's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    7,101

    Default

    Already on preorder from DV so I'll get it as soon as they do.
    TSP 2 | Serato DJ | Live 8 | MBP (SSD + HDD) | AIAIA TMA-1 Fool's Gold Edition | 1200 Mk2s | MidiFighter | KRK RP5
    Xone: DB4 | Pioneer CDJ-2000 Nexus
    DJTT FAQ | Read my guide to AUDIO CABLES

  7. #37
    Tech Convert
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Boston, MA
    Posts
    7

    Default

    I talked to a rep at Sweetwater yesterday and he said they would be getting them in on the 5th of August and would be shipping them the same day.

  8. #38
    Tech Guru Dustin V's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Deep down South
    Posts
    1,175

    Default

    Quote Originally Posted by fullenglishpint View Post
    Already on preorder from DV so I'll get it as soon as they do.
    Damn I'm hating on you right now!

    Oh an kudo's on the 5k post count man.....
    2013 MBPr 13" | X1 mk2 | TSP 2 | A6 | DJM 900 nexus | HD 25 UBER Aluminum's | Technics sl1210 mk2's | Logic Pro 9

  9. #39
    Tech Guru
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,019

    Default

    Quote Originally Posted by mrjezza View Post
    something like this

    http://www.youtube.com/watch?v=e04Ftr1TEpY

    my proof of concept works pretty well with keys on the keyboard, just need to wait for the controller to come and redo my mapping for the buttons
    are you just making the loop bigger and smaller? You could do that with a rotary much easier. The X1 and S4 are built that way. The slicer in Itch allows you to jump from section to section within the sliced loop.
    SSL - DJM 800 - Technic 1200's - X1 - ITCH - NS6 - VCI-300

  10. #40
    Tech Wizard
    Join Date
    May 2011
    Posts
    20

    Default

    haze324 - no, the loop size is fixed at 1 beat throughout

    what my mapping does is have 8 buttons for each of the beats in an 8 beat loop and by pressing any of them you jump to that slice. its very similar functionality to the itch slicer.

    you might have been thrown off by the green loop markers - they move with the slice because of how i had to implement it.

    the changes to the numbers down the bottom has to do with beat jumps because i use beat jumps to move around the loop based on where you are right now. ie if you're at beat 1, and you want to get to beat 8, you need to make 7 jumps. if you're at 4 and you want to get to 1, you go 3 jumps backwards. etc

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •