Traktor LE+Mixtrack+DJ IO Setup Help!
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 38
  1. #1
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Tulsa, Oklahoma
    Posts
    116

    Default Traktor LE+Mixtrack+DJ IO Setup Help!

    I just bought a Numark DJ IO to use with my Numark Mixtrack and I need help with setting it up. I plugged my RCA to headphone in output 1 of the DJ IO and then the headphone jack into the back of my external computer headphones. Then I plugged my iPod headphones in the headphone output of the DJ IO. Of course my usb cable is connected in both. I need help configuring it in Traktor LE if this is all right. Thanks!

    EDIT: I forgot to mention the only output routings I have are like 1: OUT 1, 2: OUT 2, 3: OUT 3, and 4: OUT 4. Those are my only options in the scroll down menu when choosing the outputs.
    Last edited by roshanbhoj; 05-17-2011 at 08:46 PM.

  2. #2
    Tech Mentor Paka Ono's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    The middle of nowhere
    Posts
    495

  3. #3
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Tulsa, Oklahoma
    Posts
    116

    Default

    I downloaded it already. Do I need to apply anything for that?

  4. #4
    Banhammerized theory28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,974

    Default

    can you screen cap the settings so that we can see the options.
    Become a Fan, And View My Latest Mixes | DJTT Chatroom (FB)
    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    If the pack of lions are in sync then they're not real lions so it doesn't count.

  5. #5
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Tulsa, Oklahoma
    Posts
    116

    Default

    Yepp. It's like this for every output:http://imageshack.us/photo/my-images/51/unledypb.jpg/

  6. #6
    Banhammerized theory28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,974

    Default

    monitor is 3/4
    master is 1,2

    try that.
    Become a Fan, And View My Latest Mixes | DJTT Chatroom (FB)
    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    If the pack of lions are in sync then they're not real lions so it doesn't count.

  7. #7
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Tulsa, Oklahoma
    Posts
    116

    Default

    Yeah I will but now I don't have access to it until tomorrow. I will let you know then how it goes. Thanks for the help so far.

  8. #8
    Banhammerized theory28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,974

    Default

    hope it works
    Become a Fan, And View My Latest Mixes | DJTT Chatroom (FB)
    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    If the pack of lions are in sync then they're not real lions so it doesn't count.

  9. #9
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Tulsa, Oklahoma
    Posts
    116

    Default

    Quote Originally Posted by theory28 View Post
    monitor is 3/4
    master is 1,2

    try that.
    Well that got my speakers to work but no sound came out of my headphones. Could it be that iPod headphones don't work with the DJ IO?

  10. #10
    Tech Mentor
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Southern OR
    Posts
    113

    Default

    Make sure you have installed the numark driver.... and try it backwards.... Output Monitor 1/2 Master 3/4...

Page 1 of 4 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •