Usb hub
Results 1 to 4 of 4

Thread: Usb hub

  1. #1
    Tech Wizard
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Tdot
    Posts
    23

    Default Usb hub

    Hi i've been using launchpadXvci100Xaudio 2 in a powered usb hub (http://www.vastech.ca/elephant-7-s-z...ter-white.html). And I realised theres a lot of latency when I use it with my launchpad. When I plug the vci 100 into the usb hub its doesnt install on my computer so it doesnt even work. But when I just plug in my vci and launchpad to my laptop it works fine no latency problems at all. Is it my computer or the hub? and if its the hub can anyone suggest some usb hubs that wont lag my controllers?

  2. #2
    Tech Guru Steve Zorilow's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Montréal, Québec, Canada
    Posts
    1,236

    Default

    Rule #1: No audio card should be plugged on a hub anyways.

    Those 2 hubs never failed for me

    http://www.dlink.com/products/?pid=149
    http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/402

    There's a load of thread about USB hub in here
    Steve Zorilow: Facebook - Soundcloud - Mixcloud - Twitter

  3. #3
    Tech Guru josh@firestorm's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,652

    Default

    Quote Originally Posted by DJKeyWee View Post
    Rule #1: Use the forum search
    Rule #2: Use the blog search
    FIXED!!

    the topic of hubs and latency has been discussed at length in quite a few posts in the past.. there was even one last week if i recall.

  4. #4
    Tech Wizard
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Tdot
    Posts
    23

    Default

    lool the search thingy isnt working never shows results. Im gona try buying those usbs. But anyone know why my launchpad shows up on the usb hub and not the vci?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •