Loading Multiple TSI files (having problems)
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2015
    Location
    New Hampshire
    Posts
    2

    Default Loading Multiple TSI files (having problems)

    I've been using a Vestax VCI-400se for awhile now, and I've gotta say. All of the mappings I've found have been awesome! I was stoked to discover I could use multiple midi mappings in Traktor at once. I decided to plug in my 25 key Berhinger controller, and make a simple mapping. I found this awesome DJTT article from a few years back explaining how to do this properly.

    http://djtechtools.com/2010/02/24/se...rs-in-traktor/

    My mapping was simple. Two knobs controlling the "key" perimeter of Decks A and B. I'm pretty sure I followed all of the directions, but when I imported the new mapping for my Berhinger, the play buttons on my VCI-400 stopped working is there something I'm missing? What could I have done wrong? Any advice would be greatly appreciated. Thanks!

  2. #2
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,370

    Default

    Hi mate,

    For multiple mappings, you should use Preferences>Controller Manager>Add..>Import TSI>Import Other
    If you use the "Big Import Button" this will wipe any mappings you have and replace with the new one.
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020 MIC

    "This aggression will not stand, man."

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    May 2015
    Location
    New Hampshire
    Posts
    2

    Default Multiple TSI Problem Solved

    Thanks for influencing me to look into this further. I had already done what you suggested, and that's when the problem occured. It's interesting that my solution goes against what the DJTT article says to do. I set the input and output for the VCI to itself (VCI-400se) as suggested. However, for the Berhinger, I set the INPUT to itself (UMA 25s) and the OUTPUT to the VCI-400. Im not sure if I'm just a noob, or if it's because I have an older version of Traktor. But it worked! I hope this helps anyone else who is having issues routing their mapping to their audio interface.

  4. #4
    DJTT Mapping Ninja Moderator Stewe's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    MIDI
    Posts
    7,372

    Default

    Quote Originally Posted by Antron420 View Post
    Thanks for influencing me to look into this further. I had already done what you suggested, and that's when the problem occured. It's interesting that my solution goes against what the DJTT article says to do. I set the input and output for the VCI to itself (VCI-400se) as suggested. However, for the Berhinger, I set the INPUT to itself (UMA 25s) and the OUTPUT to the VCI-400. Im not sure if I'm just a noob, or if it's because I have an older version of Traktor. But it worked! I hope this helps anyone else who is having issues routing their mapping to their audio interface.
    Yeah, this doesn't make sense to me ether but it's great that you have sorted it out

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •