Traktor as operating system
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Tech Guru DJDoubleYou's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Hyperspace
    Posts
    1,177

    Default Traktor as operating system

    This may be a weird question, but is it posible to replace windows for a software om my old dell notebook. Cuz i have a mac book now but i need a back up.

  2. #2
    Tech Mentor Topps's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Calgary, Canada
    Posts
    257

    Default

    um no. an operating system operates the programs you run on it. I.E you need the operating system to run a program. As far as I know, of course there are emulators but in terms of running traktor without windows, no it's not possible

  3. #3
    Schreiberie Meister Afterhour Ali's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Tekki's crotch
    Posts
    1,598

    Default

    You could replace your Explorer.exe with Traktor. That means everytime it crashes it will be restarted.

    I wrote an application which can do that easily.

    Explorer Replacer: http://www.ali.dj/explorer-replacer/
    DJDiscourse.com the new DJ community

  4. #4
    Tech Mentor michaeldunne109's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    The land of the leprechaun
    Posts
    456

    Default

    Quote Originally Posted by HedgeHog View Post
    You could replace your Explorer.exe with Traktor. That means everytime it crashes it will be restarted.

    I wrote an application which can do that easily.

    Explorer Replacer: http://www.ali.dj/explorer-replacer/
    Ean goes through this here:

    http://www.djtechtools.com/2009/07/1...e_windows_djs/

    And ya whats been said you cant make Traktor your operating system. Why would you want to??
    I play everything Indie/ Rock/ HipHop/ Cheese/ Electro/ Dubstep and anything that sounds good

    Tsp 1.7/ Tsp 2/ Sony vaio Win 7 4gb Ram / Macbook Pro 13 inch (Main machine) /vci 100 se/ mixdeck/ audio 8/ technics rph headphones/ Custom xBox Controller/ Akai Lpd8

  5. #5
    Tech Mentor ranzerox's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Austin, TX
    Posts
    304

    Default

    >install windows
    >delete everything besides necessary things to run traktor
    >????
    >profit
    Dell 2.3 Ghz 4 Gb Laptop - Windows 7 Premium
    Numark Stealth - Kontrol X1 - Akai LPD8 - APC20 - Novation Launchpad - Numark Mixdeck
    Traktor Pro 2 - Ableton Live 8.100000000000000

  6. #6
    Banhammerized theory28's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,974

    Default

    look, windows is a scam

    from the verry start they knew that if it was too fast, no one would ever upgrade, so some twit whos name i forget made a thing called system32

    is like 30+ gigs of JUNK

    stuff youve deleted, history, etc and the only reason its there is to slow down your computer so that you feel the need to upgrade

    delete it, and your computer will never start up slowly again



    im joking, if you do this youre an idiot.



    i used a picture problem, stiffy?
    Become a Fan, And View My Latest Mixes | DJTT Chatroom (FB)
    Quote Originally Posted by photojojo View Post
    If the pack of lions are in sync then they're not real lions so it doesn't count.

  7. #7
    Tech Mentor ranzerox's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Austin, TX
    Posts
    304

    Default

    ^ this.
    Dell 2.3 Ghz 4 Gb Laptop - Windows 7 Premium
    Numark Stealth - Kontrol X1 - Akai LPD8 - APC20 - Novation Launchpad - Numark Mixdeck
    Traktor Pro 2 - Ableton Live 8.100000000000000

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •