NI Device Updater For Mac & Windows
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,370

    Default NI Device Updater For Mac & Windows

    If you own either a TRAKTOR AUDIO 6, TRAKTOR AUDIO 10 or
    KOMPLETE AUDIO 6 audio interface, you may want to check out this handy tool to update the firmware.
    ================================================== ================
    Native Instruments DEVICE UPDATER Readme File
    ================================================== ================

    (c)2011 Native Instruments. All rights reserved.

    ================================================== ================
    CONTENTS
    ================================================== ================

    1. Introduction
    2. Version History
    3. Known Limitations and Issues
    4. Contact

    ================================================== ================
    1. Introduction
    ================================================== ================

    Thank you very much for purchasing an NI hardware product!

    This document provides information to help you update your devices
    Firmware.

    ================================================== ================
    2. Version History
    ================================================== ================

    Version 1.0.0

    What's new:
    - Brings Fw37 for TRAKTOR AUDIO 6, TRAKTOR AUDIO 10 and
    KOMPLETE AUDIO 6 audio interfaces



    ================================================== ================
    3. Known Limitations and Issues
    ================================================== ================

    DEVICE UPDATER is only compatible with NI hardware products
    released in 2011 or later.

    On Microsoft Windows® systems, the 3.0.0 driver for
    Komplete Audio 6, Traktor Audio 6, Traktor Audio 10
    must be installed for Device Updater to work.

    On Microsoft Windows® systems, the NI product's driver will be
    reinstalled automatically once during and again on completion
    of a successful device update.

    ================================================== ================
    4. Contact
    ================================================== ================

    If you encounter any problems with the product, please visit our
    support portal. You will find an extensive Knowledge Base, a
    registration FAQ, and a contact form to get in touch with our
    tech support team:

    http://www.native-instruments.com/support

    For more information about other Native Instruments products please
    visit the NI homepage

    www.native-instruments.com

    or contact NI at

    info@native-instruments.com


    Enjoy your NI hardware product with the latest device updates.
    Your Native Instruments Team
    Mac: http://download.native-instruments.c...stamp=4e40dd98

    Windows: http://download.native-instruments.c...stamp=4e40dd98

    Just did mine

    Last edited by Jester; 08-09-2011 at 04:01 AM.
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020 MIC

    "This aggression will not stand, man."

  2. #2
    Tech Mentor Louie_V's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Chicago, Il
    Posts
    411

    Default

    DLing it... was there a new firmware for your card available?

  3. #3
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,370

    Default

    sure was no install required for the .exe either.
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020 MIC

    "This aggression will not stand, man."

  4. #4
    Tech Guru willinfluence's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Auld Reekie
    Posts
    581

    Default

    Nice one!
    2x Technics 1200's - Xone 92 -
    MidiFighter Classic x2 - TSP2 - Audio 10 - Black MacBook

  5. #5
    DJTT Moderator Dude Jester's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    12,370
    Acer E5 i7 2TB 16GB ~ 512GB SSD ~ WIN 10 ~ TSP 2.11 ~ AUDIO 6 ~ X1 ~ DN-X1600 ~ X1 ~ SPECTRA ~ TWISTER ~ ATH-PRO500 MK2 ~ AT2020 MIC

    "This aggression will not stand, man."

  6. #6
    DJTT Administrator del Ritmo padi_04's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Posts
    6,523

    Default

    Damn it! no S4 support. Hope it gets future support for new firmware development.

    Nice tip for the TA owners

  7. #7
    Tech Student
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Jakarta,Indonesia
    Posts
    3

    Default

    hello , i was considering that my komplete audio 6 input&output channel 3/4 is not working ... i've already update the software and firmware.. anyone can help ? please
    Last edited by deNarsoy; 08-21-2011 at 03:50 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •