Has anyone else had problems with new Tpro?
Page 1 of 7 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 70
  1. #1
    Jack Bastard
    Guest

    Default Has anyone else had problems with new Tpro?

    Using VCI100SE, audio kontrol, dell 9400, 1.6TSI and now when I select effects I get crashes - audio freezes and Traktor won't shut down until I disconnect the VCI.

    It's all been fine till this update.


  2. #2
    Dr. Bento BentoSan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,383

    Default

    Sounds like a bug inside traktor and nothing to do with the SE.

  3. #3
    Tech Mentor steveboyett's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    NorCal
    Posts
    374

    Default

    Have you looked at the NI forums? TPro has more bugs than the bottom of an Orkin man's shoe.
    Steve Boyett
    Podcasts: Groovelectric | Podrunner | Podrunner: Intervals
    Traktor user

  4. #4
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,612

    Default

    Damn Traktor bugs, that sucks that you having problems with T-Pro, I havent had any but I wouldnt take my chances playing live..

    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

  5. #5
    Tech Convert Parcel's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7

    Default

    Yeah, the bugs are pretty bad at the moment. Had a live crash early-mid night last week, was not fun at all. Luckily my partner was pretty quick on the draw, but that sort of thing can unnerve you for the rest of the night.

  6. #6

    Default

    I've been having some trouble using the Korg nanoPAD.
    Touching the xy pad sometimes seems to make the controller stop working until I restart Traktor Pro. :/
    very annoying!

  7. #7
    Tech Mentor DJFAR's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Bay Area
    Posts
    168

    Default

    I was djing at a gig the other night and my tk pro like froze up so then i had to use traktor 3 le for the rest of the gig

  8. #8
    Tech Wizard
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    59

    Default

    I have been experiencing audio lockups as well, since upgrading to Traktor Pro 1.1.1.
    I posted about it in the other thread. Ticket filed with support.

  9. #9
    Tech Mentor
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Los Angeles
    Posts
    311

    Default

    Wow it has more problems than todays economy and that says a lot
    Thank Ya!!!

  10. #10
    DJTT Dominator JesC's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,612

    Default

    I thought Obama said today during his unoffical state of the union address, that he was going to bail out NI and have a fix for traktor asap.
    Controllerist: Think different | SoundCloud | MixCloud | Twitter |

Page 1 of 7 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •